Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Czasomierze Naprzód Chiny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Daar is Pachuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedro is nu in balbezit. Cedro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaczor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Leśko geeft een hoge lob. Zagumny probeert de bal aan de voet te houden. Pachuła rent richting de bal. Markowski is nu in balbezit. Markowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski passt de bal zonder na te denken. Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cackowski geeft een hoge lob. Grelich is nu in balbezit. Grelich passt de bal in één keer door. Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis begaat een overtreding. Podolis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Podolis rent richting de bal. Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis is nu in balbezit. Blacha is nu in balbezit. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Podolis rent richting de bal. Podolis speelt de bal door. Cedro met een sublieme pass. Blacha rent richting de bal. Blacha draait met de bal, schiet en ... Mularski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mularski niet meer kan verder spelen. Przyszlak komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis onderschept slim de pass. Podolis speelt de bal door. Daar is Blacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blacha draait met de bal, schiet en ... Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Czasomierze 55%, Naprzód Chiny 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Czasomierze - Naprzód Chiny 0:0

52e minuut.
Podolis speelt de bal door. Albański is nu in balbezit. Blacha verovert de bal door een tackle van achteren. Blacha haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Czasomierze - Naprzód Chiny 0:1

54e minuut.
Daar is Barczeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podolis is nu in balbezit. Pastor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podolis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Podolis kan niet meer verder spelen. Pastor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krasiński komt het veld opgelopen. Grabas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński met een sublieme pass. Markowski heeft problemen om de bal te vangen. Markowski haalt uit met een fantastische trap. Zagumny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wielkie Czasomierze - Naprzód Chiny 1:1

72e minuut.
Grabas probeert naar een medespeler te passen. Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachuła. Pachuła krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Młyczyński rent richting de bal. Grabas rent richting de bal. Grabas passt de bal met de wreef. Blacha rent richting de bal. Blacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Czasomierze 66%, Naprzód Chiny 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Czasomierze - Naprzód Chiny 1:1