Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Chiny NieMaLipy C.F.
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski passt de bal met de wreef. Holta is nu in balbezit. Szwed onderschept slim de pass. Szwed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szwed rent richting de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed onderschept slim de pass. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Bandrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Chiny - NieMaLipy C.F. 0:1

22e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. Blacha onderschept slim de pass. Blacha passt de bal zonder na te denken. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Grabas de bal. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Blacha rent richting de bal. Kaszubski rent richting de bal. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. Halicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lasota rent richting de bal. Barczeski is nu in balbezit. Barczeski met een sublieme pass. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kaszubski met een sublieme pass. Adamczak rent richting de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. Szwed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Chiny 65%, NieMaLipy C.F. 35%.
Naprzód Chiny - NieMaLipy C.F. 0:1

64e minuut.
Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas passt de bal zonder na te denken. Halicki met een sublieme pass. Szwed is nu in balbezit. Szwed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szałucha probeert naar een medespeler te passen. Szwed heeft problemen om de bal te vangen. Szwed passt de bal met de wreef. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bledzewski geeft de bal voor. Daar is Lasota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczeski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barczeski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Grelich passt de bal in één keer door. Pachuła rent richting de bal. Pachuła passt de bal in één keer door. Blacha rent richting de bal. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pachuła met een sublieme pass. Szałucha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grelich. Grelich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Chiny 53%, NieMaLipy C.F. 47%.
Naprzód Chiny - NieMaLipy C.F. 0:1