Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zinu Nisko KadoCrew
5-3-2 edit Tactiek 442
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz passt de bal in één keer door. Dracula met een sublieme pass. Souness is nu in balbezit. Souness haalt uit met een fantastische trap. Bzdyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 1:0

4e minuut.
Niemancewicz speelt de bal door. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 2:0

4e minuut.
Garstka probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Souness passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 3:0

6e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Gon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Bzdyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 4:0

20e minuut.
Souness heeft problemen om de bal te vangen. Souness met een sublieme pass. Gacula is nu in balbezit. Souness onderschept slim de pass. Souness haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ... Bzdyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 5:0

24e minuut.
Klungelig pakt Souness de bal. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyoniziak begaat een overtreding. Dracula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wałkarz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niemancewicz springt en kopt de bal. Bzdyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 6:0

25e minuut.
Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Souness onderschept slim de pass. Mikruta is nu in balbezit. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Souness haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 7:0

29e minuut.
Dracula passt de bal zonder na te denken. Souness is nu in balbezit. Gacula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gacula krijgt een gele kaart. Souness is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemancewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bzdyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bzdyra trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gon de bal. Gon passt de bal zonder na te denken. Souness rent richting de bal. Souness haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bzdyra met een harde bal richting middenveld. Malitka kopt de bal weg. Souness rent richting de bal. Souness geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz speelt de bal door. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Niemancewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Gacula de bal. Niemancewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niemancewicz krijgt een gele kaart. Gacula roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gacula kan niet meer verder spelen. Fiszer komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Niemancewicz kopt de bal weg. Niemancewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Niemancewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zinu Nisko 15%, KadoCrew 85%.
Zinu Nisko - KadoCrew 7:0

46e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor. Souness kopt de bal weg. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Bzdyra trapt de bal weg. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula speelt de bal door. Souness rent richting de bal. Souness haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Mikruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal met de wreef. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Gon geeft de bal voor. Mojżysz controleert de bal met de borst. Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 8:0

61e minuut.
Bzdyra met een harde bal richting middenveld. Wałkarz kopt de bal weg. Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Bzdyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gon speelt de bal door. Souness is nu in balbezit. Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gon probeert naar een medespeler te passen. Souness rent richting de bal. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel. Bzdyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 9:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Wałkarz de bal onder controle te krijgen. Kazinecas rent richting de bal. Kazinecas passt de bal in één keer door. Gon geeft een lange en hoge pass. Souness maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wałkarz passt de bal in één keer door. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz met een sublieme pass. Souness heeft problemen om de bal te vangen. Souness schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - KadoCrew 10:0

75e minuut.
Dracula kopt de bal weg. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz schiet op doel. Bzdyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojżysz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Gon is nu in balbezit. Gon speelt de bal door. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zinu Nisko 19%, KadoCrew 81%.
Zinu Nisko - KadoCrew 10:0