Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NieMaLipy C.F. PIJACKIE MORDY
433 Tactiek 1234
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten poor
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak heeft problemen om de bal te vangen. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu speelt de bal door. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga schiet op doel. Roztoczański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Szaluniarz passt de bal zonder na te denken. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda met een sublieme pass. Szwed rent richting de bal. Szwed haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alvarenga probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biedrzycki. Biedrzycki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Biedrzycki met een sublieme pass. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal met de wreef. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Biedrzycki kopt de bal weg. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo passt de bal met de wreef. Pazura rent richting de bal. Pazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ciepichał probeert de bal aan de voet te houden. Andone rent richting de bal. Andone probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Ciepichał met een sublieme pass. Biedrzycki speelt de bal door. Klungelig pakt Alvarenga de bal. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Entrialgo met een snelle inworp. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Kaszubski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Ruiz-Capillas is nu in balbezit. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 64%, PIJACKIE MORDY 36%.
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:0

57e minuut.
Szałucha rent richting de bal. Szałucha geeft een lange en hoge pass. Seretis controleert de bal met de borst. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Biedrzycki met de inworp. Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Pazura rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Daar is Halicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:1

68e minuut.
Ciepichał geeft de bal voor. Klungelig pakt Biedrzycki de bal. Biedrzycki passt de bal met de wreef. Pazura is nu in balbezit. Pazura schiet op doel. Roztoczański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:2

75e minuut.
Biedrzycki rent richting de bal. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grădescu de bal. Grădescu haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański bokst de bal weg. Pazura heeft problemen om de bal te vangen. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:3

79e minuut.
Szwed probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adamczak de bal. Pazura is nu in balbezit. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Andone rent richting de bal. Andone geeft de bal voor. Grădescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarenga de bal. Alvarenga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:4

88e minuut.
Pazura kan de bal niet met de borst controleren. Grădescu rent richting de bal. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazura de bal. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 75%, PIJACKIE MORDY 25%.
NieMaLipy C.F. - PIJACKIE MORDY 1:4