Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NieMaLipy C.F. Jędrek Jędrzychów
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Massidda verovert de bal door een tackle van achteren. Ries is nu in balbezit. Ries passt de bal zonder na te denken. Pacio is nu in balbezit. Pacio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ries verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:1

26e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Daar is Pacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda rent richting de bal. Pereda speelt de bal door. Mustang rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal met de wreef. Pacio is nu in balbezit. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 62%, Jędrek Jędrzychów 38%.
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:2

59e minuut.
Stempin met de inworp. Pereda rent richting de bal. Pereda speelt de bal door. Mustang heeft problemen om de bal te vangen. Mustang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Silva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mustang de bal. Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang onderschept slim de pass. Mustang draait met de bal, schiet en ... Roztoczański bokst de bal weg. Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:3

68e minuut.
Massidda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litvinov speelt de bal door. Halicki rent richting de bal. Pacio verovert de bal door een tackle van achteren. Pacio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Roztoczański met een harde bal richting middenveld. Ries kopt de bal weg. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Litvinov passt de bal zonder na te denken. Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał passt de bal zonder na te denken. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Ries geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Takvonyan kopt de bal weg. Pereda is nu in balbezit. Pereda speelt de bal door. Pacio rent richting de bal. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 74%, Jędrek Jędrzychów 26%.
NieMaLipy C.F. - Jędrek Jędrzychów 0:4