Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Puszcza Niepołomice
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki schiet op doel. Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 1:0

4e minuut.
Barwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński met een sublieme pass. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill geeft de bal voor. Szmit springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szmit speelt de bal door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński met een sublieme pass. Daar is Niedźwiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 2:0

18e minuut.
Łuczyński geeft een hoge lob. Szmit kopt de bal weg. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 3:0

20e minuut.
Łuczyński kopt de bal weg. Rempała geeft een lange en hoge pass. Niedźwiecki rent richting de bal. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 4:0

21e minuut.
Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Gill speelt de bal door. Świtalski onderschept slim de pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 5:0

22e minuut.
Niedźwiecki met een sublieme pass. Barwiński is nu in balbezit. Kielar begaat een overtreding. Barwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilchowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft een lange en hoge pass. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel. Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 6:0

27e minuut.
Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal met de wreef. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 7:0

34e minuut.
Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barwiński de bal. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 8:0

35e minuut.
Wilchowski passt de bal in één keer door. Szmit heeft problemen om de bal te vangen. Szmit passt de bal zonder na te denken. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łuczyński zal de hoekschop nemen. Barwiński kopt de bal weg. Wilchowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niedźwiecki rent richting de bal. Kiemlicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niedźwiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmit legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 9:0

41e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele geeft een lange en hoge pass. Kielar kan de bal niet met de borst controleren. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sasol geeft de bal voor. Niedźwiecki kopt de bal weg. Barwiński probeert de bal aan de voet te houden. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński passt de bal zonder na te denken. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 10:0

45e minuut.
Romuzga komt het veld opgelopen. Karolkiewicz komt het veld opgelopen. Tomicki komt het veld opgelopen. Lesień komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 29%, Puszcza Niepołomice 71%.
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 10:0

47e minuut.
Tomicki passt de bal met de wreef. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński passt de bal met de wreef. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel. Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 11:0

49e minuut.
Tomicki geeft een lange en hoge pass. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński passt de bal in één keer door. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tomicki geeft een lange en hoge pass. Szmit heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 12:0

55e minuut.
Łuczyński met de inworp. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski onderschept slim de pass. Okorski geeft een hoge lob. Tomicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gill geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karolkiewicz de bal onder controle te krijgen. Łuczyński geeft de bal voor. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gill geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Horda de bal onder controle te krijgen. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński geeft een hoge lob. Barwiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 13:0

61e minuut.
Gill geeft een lange en hoge pass. Szmit probeert de bal aan de voet te houden. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 14:0

65e minuut.
Kiemlicz is nu in balbezit. Tomicki onderschept slim de pass. Tomicki passt de bal met de wreef. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński geeft de bal voor. Regulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 15:0

68e minuut.
Kielar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Tomicki met een sublieme pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Okorski is nu in balbezit. Rempała onderschept slim de pass. Rempała speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 16:0

72e minuut.
Karolkiewicz rent richting de bal. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz passt de bal in één keer door. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 17:0

82e minuut.
Regulewicz met een sublieme pass. Horda kopt de bal weg. Tomicki met een sublieme pass. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Horda kopt de bal weg. Klungelig pakt Zgrzelak de bal. Chanowski geeft een hoge lob. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Tomicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomicki met een sublieme pass. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel. Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit passt de bal in één keer door. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 23%, Puszcza Niepołomice 77%.
Ajax Sosnowiec - Puszcza Niepołomice 18:0