Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RRF Green Team Brykające Trąby
RRF GT Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten weak
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kiš geeft een hoge lob. Daar is Głodny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela is nu in balbezit. Tekiela haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 1:0

7e minuut.
Kiš passt de bal met de wreef. Lafken probeert naar een medespeler te passen. Głodny is nu in balbezit. Vergueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergueiro schiet op doel. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 2:0

8e minuut.
Wichorowski is nu in balbezit. Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Smotarski kopt de bal weg. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Šidlo geeft de bal voor. Wichorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro schiet op doel. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 3:0

17e minuut.
Năstăsescu geeft de bal voor. Dedyński probeert naar een medespeler te passen. Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergueiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wichorowski is nu in balbezit. Tekiela onderschept slim de pass. Tekiela passt de bal in één keer door. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 4:0

23e minuut.
Tekiela rent richting de bal. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro draait met de bal, schiet en ... Syrek probeert de bal aan de voet te houden. Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 5:0

28e minuut.
Šidlo onderschept slim de pass. Lafken is nu in balbezit. Dedyński begaat een overtreding. Dedyński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Karpów is nu in balbezit. Kiš onderschept slim de pass. Kiš speelt de bal door. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 6:0

36e minuut.
Charciarek rent richting de bal. Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo met een sublieme pass. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Wichorowski de bal. Wichorowski geeft een hoge lob. Năstăsescu kopt de bal weg. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft de bal voor. Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRF Green Team 29%, Brykające Trąby 71%.
RRF Green Team - Brykające Trąby 7:0

46e minuut.
Molyneux komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kiš onderschept slim de pass. Kiš passt de bal in één keer door. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 8:0

59e minuut.
Tekiela kopt de bal weg. Kiš met een sublieme pass. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 9:0

62e minuut.
Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo passt de bal met de wreef. Lafken probeert de bal aan de voet te houden. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šidlo met een snelle inworp. Lafken geeft een lange en hoge pass. Kiš rent richting de bal. Kiš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lafken passt de bal met de wreef. Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiela passt de bal met de wreef. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro schiet op doel. Pereszlucha bokst de bal weg.

71e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Molyneux verovert de bal door een tackle van achteren. Molyneux geeft een hoge lob. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - Brykające Trąby 10:0

76e minuut.
Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro is nu in balbezit. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Syrek heeft problemen om de bal te vangen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Tekiela de bal onder controle te krijgen. Kiš is nu in balbezit. Kiš geeft een lange en hoge pass. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ryczek passt de bal zonder na te denken. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft een lange en hoge pass. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRF Green Team 18%, Brykające Trąby 82%.
RRF Green Team - Brykające Trąby 10:0