Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kolonia Silesia Wrocław
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Kielar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wareniak is nu in balbezit. Wareniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal zonder na te denken. Wareniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowa is nu in balbezit. Sowa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kolonia - Silesia Wrocław 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kolonia 37%, Silesia Wrocław 63%.
KS Kolonia - Silesia Wrocław 0:1

52e minuut.
Pudłowski is nu in balbezit. Szpręga verovert de bal door een tackle van achteren. Szpręga speelt de bal door. Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mareczek onderschept slim de pass. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Wareniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kolonia - Silesia Wrocław 1:1

62e minuut.
Wareniak rent richting de bal. Wareniak schiet op doel. Kośmicki probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mareczek met een sublieme pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski passt de bal zonder na te denken. Markiewicz rent richting de bal. Markiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz met een sublieme pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Markiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Mareczek rent richting de bal. Mareczek passt de bal zonder na te denken. Markiewicz rent richting de bal. Markiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kolonia 55%, Silesia Wrocław 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kolonia - Silesia Wrocław 1:1