Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Chojnice fc Buk
424 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kuchar is nu in balbezit. Wańdoch rent richting de bal. Rosłoniec rent richting de bal. Wańdoch onderschept slim de pass. Wańdoch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Inworp. Kassian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wańdoch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Pieczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kuchar passt de bal met de wreef. Kassian rent richting de bal. Kassian probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kuchar rent richting de bal. Wańdoch onderschept slim de pass. Wańdoch geeft de bal voor. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Grombelski onderschept slim de pass. Grombelski probeert naar een medespeler te passen. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Grombelski rent richting de bal. Grombelski geeft een lange en hoge pass. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kramski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassian met een snelle inworp. Wańdoch is nu in balbezit. Wańdoch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski geeft de bal voor. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński bokst de bal weg.

31e minuut.
Wańdoch is nu in balbezit. Wańdoch passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Efir probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gacula onderschept slim de pass. Suwara rent richting de bal. Suwara schiet op doel. Daar is Stasiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - fc Buk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Chojnice 78%, fc Buk 22%.
Galaxy Chojnice - fc Buk 1:0

50e minuut.
Grombelski met een sublieme pass. Wańdoch rent richting de bal. Wańdoch passt de bal zonder na te denken. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaxy Chojnice - fc Buk 1:1

87e minuut.
Wańdoch passt de bal met de wreef. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki onderschept slim de pass. Różycki schiet op doel. Pieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - fc Buk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Chojnice 59%, fc Buk 41%.
Galaxy Chojnice - fc Buk 1:2