Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hełmy Insignia FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tkaczyk passt de bal in één keer door. Antolak rent richting de bal. Wojdała probeert naar een medespeler te passen. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hełmy - Insignia FC 0:1

29e minuut.
Laska geeft een hoge lob. Pyłko kopt de bal weg. Daar is Czarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dziamdzioła met een sublieme pass. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko passt de bal in één keer door. Antolak is nu in balbezit. Antolak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski probeert naar een medespeler te passen. Krawiec met een sublieme pass. Słupecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupecki haalt uit met een fantastische trap. Muczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwirkowski zal de hoekschop nemen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupecki verovert de bal door een tackle van achteren. Słupecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hełmy 57%, Insignia FC 43%.
KS Hełmy - Insignia FC 0:1

51e minuut.
Pyłko geeft de bal voor. Dziamdzioła rent richting de bal. Pic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pic krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaprzałek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Telejko trapt de bal weg. Krzemiński rent richting de bal. Tkaczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tkaczyk krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tkaczyk probeert naar een medespeler te passen. Dziamdzioła rent richting de bal. Dziamdzioła passt de bal met de wreef. Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Antolak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Krzemiński met een sublieme pass. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal met de wreef. Słupecki is nu in balbezit. Słupecki schiet op doel. Muczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pokładowski rent richting de bal. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Pucek probeert de bal aan de voet te houden. Zwirkowski rent richting de bal. Zwirkowski geeft een hoge lob. Muczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hełmy 49%, Insignia FC 51%.
KS Hełmy - Insignia FC 0:1