Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Dźbów Nowogard,fc
1 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas onderschept slim de pass. Ziemniak rent richting de bal. Dolas verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inworp. Dawidziuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas draait met de bal, schiet en ... Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - Nowogard,fc 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Mach de bal. Głodny is nu in balbezit. Głodny met een sublieme pass. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Dźbów - Nowogard,fc 1:1

37e minuut.
Gałęzewski met een sublieme pass. Szwech rent richting de bal. Met opzet legt Mach zijn tegenspeler op de grond. Mach krijgt een gele kaart. Szwech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głodny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dźbów 57%, Nowogard,fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Dźbów - Nowogard,fc 1:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Gracz de bal onder controle te krijgen. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk passt de bal met de wreef. Dolas is nu in balbezit. Dolas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Owczarek rent richting de bal. Owczarek geeft de bal voor. Szwech kopt de bal weg. Dereniowski is nu in balbezit. Dereniowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Germanek is nu in balbezit. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanek speelt de bal door. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dźbów 54%, Nowogard,fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Dźbów - Nowogard,fc 1:1