Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie Orkan Puck
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Sekin speelt de bal door. Shumana met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap. Duda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:1

13e minuut.
Shumana speelt de bal door. Policht is nu in balbezit. Pielorz is nu in balbezit. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Parodi kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin passt de bal in één keer door. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sekin kopt de bal weg. Rosada rent richting de bal. Policht onderschept slim de pass. Policht draait met de bal, schiet en ... Duda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grulski geeft een hoge lob. Daar is Chudzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio geeft een hoge lob. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ... Duda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Grulski kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:2

24e minuut.
Labrousse geeft de bal voor. Daar is Rosada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shumana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Policht maakt een snoekduik en kopt de bal. Duda bokst de bal weg.

25e minuut.
Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka speelt de bal door. Klungelig pakt Rosada de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Labrousse geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tulimowski de bal onder controle te krijgen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:3

42e minuut.
Pielorz met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parodi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chudzio geeft een lange en hoge pass. Parodi met een sublieme pass. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht onderschept slim de pass. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie 62%, Orkan Puck 38%.
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:4

46e minuut.
Tulimowski probeert naar een medespeler te passen. Grulski is nu in balbezit. Grulski passt de bal zonder na te denken. Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żukowski draait met de bal, schiet en ... Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sơn probeert naar een medespeler te passen. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Duda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duda probeert naar een medespeler te passen. Labrousse kopt de bal weg. Klungelig pakt Policht de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Labrousse passt de bal in één keer door. Sekin rent richting de bal. Sekin speelt de bal door. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Parodi rent richting de bal. Nowakowski met een sublieme pass. Sekin met een sublieme pass. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. Duda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin passt de bal met de wreef. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... Duda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gębka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labrousse onderschept slim de pass. Policht is nu in balbezit. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Labrousse speelt de bal door. Rosada rent richting de bal. Policht onderschept slim de pass. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:6

69e minuut.
Grulski passt de bal zonder na te denken. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulimowski rent richting de bal. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tulimowski rent richting de bal. Sekin onderschept slim de pass. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Policht haalt uit met een fantastische trap. Duda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:7

77e minuut.
Duda met een sublieme pass. Labrousse kan de bal niet met de borst controleren. Labrousse speelt de bal door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rosada geeft een lange en hoge pass. Labrousse kopt de bal weg. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... Duda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:8

82e minuut.
Sekin geeft een hoge lob. Doeltrap. Duda trapt de bal weg van het doel. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Duda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Răileanu passt de bal met de wreef. Gębka rent richting de bal. Shumana probeert naar een medespeler te passen. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gębka geeft de bal voor. Piacenzil geeft de bal voor. Grulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Răileanu passt de bal zonder na te denken. Labrousse rent richting de bal. Labrousse geeft een hoge lob. Parodi geeft een hoge lob. Policht springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie 85%, Orkan Puck 15%.
Zalesianka Zalesie - Orkan Puck 0:8