Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS MORENA GDAŃSK FC Maczki
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Truszkowski probeert naar een medespeler te passen. Zieleń rent richting de bal. Ryndak begaat een overtreding. Ryndak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Fydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobuta rent richting de bal. Romuzga begaat een overtreding. Romuzga krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz geeft een lange en hoge pass. Słowikowski kopt de bal weg. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel. Miklewicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Wojnicki onderschept slim de pass. Wojnicki passt de bal in één keer door. Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ryndak passt de bal zonder na te denken. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner passt de bal in één keer door. Kocór rent richting de bal. Kocór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór is nu in balbezit. Kocór probeert naar een medespeler te passen. Rojek rent richting de bal. Rojek haalt uit met een fantastische trap. Snitko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Miklewicz trapt de bal weg van het doel. Ryndak kopt de bal weg. Romuzga probeert naar een medespeler te passen. Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bartnicki probeert naar een medespeler te passen. Nieznajomy is nu in balbezit. Kocór maakt een afschuwelijke overtreding. Kocór krijgt een gele kaart. Nieznajomy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieznajomy met een snel genomen vrije trap. Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Miklewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS MORENA GDAŃSK 65%, FC Maczki 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS MORENA GDAŃSK - FC Maczki 0:0

64e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Daar is Słowikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowikowski schiet op doel. Miklewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS MORENA GDAŃSK - FC Maczki 0:1

70e minuut.
Bartnicki is nu in balbezit. Bartnicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rojek rent richting de bal. Rojek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS MORENA GDAŃSK - FC Maczki 1:1

89e minuut.
Nieznajomy is nu in balbezit. Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki passt de bal zonder na te denken. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski haalt uit met een fantastische trap. Miklewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Stokowiec met een snelle inworp. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. Garboś is nu in balbezit. Garboś draait met de bal, schiet en ... Miklewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS MORENA GDAŃSK 46%, FC Maczki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS MORENA GDAŃSK - FC Maczki 1:1