Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Augustyn GKS MORENA GDAŃSK
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Dwulicy de bal. Rojek rent richting de bal. Folc maakt een afschuwelijke overtreding. Folc krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bartnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc is nu in balbezit. Bartnicki begaat een overtreding. Folc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojnecki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski geeft een hoge lob. Folc rent richting de bal. Folc draait met de bal, schiet en ... Miklewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augustyn - GKS MORENA GDAŃSK 1:0

12e minuut.
Romuzga probeert naar een medespeler te passen. Bartnicki speelt de bal door. Fydrych is nu in balbezit. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bartnicki probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Folc rent richting de bal. Banach onderschept slim de pass. Banach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc schiet op doel. Daar is Fydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuzga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liturgista de bal. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Dwulicy de bal. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augustyn 41%, GKS MORENA GDAŃSK 59%.
FC Augustyn - GKS MORENA GDAŃSK 1:0

48e minuut.
Opioła is nu in balbezit. Zieleń onderschept slim de pass. Zieleń met een sublieme pass. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski geeft een hoge lob. Kosiński is nu in balbezit. Rojek rent richting de bal. Rojek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wojnecki is nu in balbezit. Buchner onderschept slim de pass. Buchner probeert naar een medespeler te passen. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Augustyn - GKS MORENA GDAŃSK 1:1

64e minuut.
Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc geeft een lange en hoge pass. Daar is Spurna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truszkowski. Truszkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augustyn 46%, GKS MORENA GDAŃSK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Augustyn - GKS MORENA GDAŃSK 1:1