Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUCH Black Arrows
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Raczek trapt de bal weg van het doel. Kurczyński probeert naar een medespeler te passen. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Black Arrows 0:1

10e minuut.
Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniacki is nu in balbezit. Zgrzęda begaat een overtreding. Zgrzęda krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zamojda niet meer kan verder spelen. Berłowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Zgrzęda probeert naar een medespeler te passen. Wałęsa rent richting de bal. Tokaj rent richting de bal. Wałęsa onderschept slim de pass. Wałęsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zgrzęda speelt de bal door. Kulesza is nu in balbezit. Osetek begaat een overtreding. Osetek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulesza is nu in balbezit. Zgrzęda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulesza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulesza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Berłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Tokaj onderschept slim de pass. Tokaj geeft een hoge lob. Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gnoiński met de inworp. Kurczyński is nu in balbezit. Kurczyński met een sublieme pass. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zgrzęda met een snelle inworp. Krystek met een sublieme pass. Krasiński rent richting de bal. Żwirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żwirkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH 67%, Black Arrows 33%.
RUCH - Black Arrows 0:1

48e minuut.
Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaj geeft de bal voor. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Berłowski trapt de bal weg. Dybowski rent richting de bal. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Żwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Kurczyński geeft een hoge lob. Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza verovert de bal door een tackle van achteren. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Berłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Black Arrows 0:2

67e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Wałęsa rent richting de bal. Wałęsa met een sublieme pass. Żwirkowski is nu in balbezit. Żwirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH 65%, Black Arrows 35%.
RUCH - Black Arrows 0:2