Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mamaje FC Zamkowa
352 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen average


6e minuut.
Raczyński met een harde bal richting middenveld. Słowikowski kopt de bal weg. Salach is nu in balbezit. Hanate is nu in balbezit. Hanate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Salach heeft problemen om de bal te vangen. Salach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hanate de bal onder controle te krijgen. Kaźmierkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mamaje - FC Zamkowa 0:1

18e minuut.
Sucharek met een sublieme pass. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwast passt de bal zonder na te denken. Łowicki is nu in balbezit. Łowicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Mamaje - FC Zamkowa 1:1

25e minuut.
Inworp. Haras met de inworp. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki geeft een lange en hoge pass. Łątka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Salach kopt de bal weg. Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak passt de bal met de wreef. Hanate heeft problemen om de bal te vangen. Hanate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mamaje 50%, FC Zamkowa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Mamaje - FC Zamkowa 1:1

53e minuut.
Daar is Wojnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach probeert naar een medespeler te passen. Hanate is nu in balbezit. Hanate haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierkiewicz bokst de bal weg.

56e minuut.
Cierzniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łowicki is nu in balbezit. Łowicki passt de bal met de wreef. Łuszcz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Chwast geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowikowski geeft de bal voor. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierkiewicz bokst de bal weg. Hanate rent richting de bal. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

66e minuut.
Łowicki controleert de bal met de borst. Cierzniak rent richting de bal. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orpiszewski de bal onder controle te krijgen. Raczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Sucharek passt de bal zonder na te denken. Chwast speelt de bal door. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sucharek is nu in balbezit. Sucharek speelt de bal door. Hanate is nu in balbezit. Hanate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mamaje - FC Zamkowa 1:2

85e minuut.
Gardynik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanate speelt de bal door. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mamaje - FC Zamkowa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mamaje 66%, FC Zamkowa 34%.
GKS Mamaje - FC Zamkowa 1:3