Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mamaje Brutalne Opony
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rączka kopt de bal weg. Wojnicki heeft problemen om de bal te vangen. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki schiet op doel. Ziarkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gardynik geeft een hoge lob. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka passt de bal met de wreef. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borczuch geeft de bal voor. Ziarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Woroniecki onderschept slim de pass. Woroniecki schiet op doel. Kaźmierkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mamaje - Brutalne Opony 0:1

43e minuut.
Ogryzek speelt de bal door. Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierzniak begaat een overtreding. Cierzniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mamaje 38%, Brutalne Opony 62%.
GKS Mamaje - Brutalne Opony 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Obszański de bal. Haras onderschept slim de pass. Haras probeert naar een medespeler te passen. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rączka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ogiński de bal. Met opzet legt Dzielski zijn tegenspeler op de grond. Ogiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ogiński met een snel genomen vrije trap. Daar is Obszański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obszański geeft de bal voor. Woroniecki rent richting de bal. Woroniecki schiet op doel. Kaźmierkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Łowicki is nu in balbezit. Łowicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ogiński met een sublieme pass. Tylki rent richting de bal. Tylki met een sublieme pass. Łowicki rent richting de bal. Łowicki draait met de bal, schiet en ... Gałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mamaje 41%, Brutalne Opony 59%.
GKS Mamaje - Brutalne Opony 0:1