Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strumyk Malawa The sowers of goals
Normal Tactiek DEF
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Haremza heeft problemen om de bal te vangen. Haremza probeert naar een medespeler te passen. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski geeft de bal voor. Haremza geeft de bal voor. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:1

7e minuut.
Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Trzciński is nu in balbezit. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Koliński geeft een hoge lob. Gasparin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:2

9e minuut.
Koliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybacki kan de bal niet met de borst controleren. Rybacki speelt de bal door. Haremza geeft een hoge lob. Efraimov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:3

13e minuut.
Apolinarski heeft problemen om de bal te vangen. Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichograj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bako de bal. Haremza geeft een lange en hoge pass. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin passt de bal in één keer door. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trzciński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koliński zal de hoekschop nemen. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov passt de bal zonder na te denken. Gasparin rent richting de bal. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Rażniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:4

22e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira passt de bal in één keer door. Gasparin rent richting de bal. Gasparin heeft problemen om de bal te vangen. Gasparin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:5

24e minuut.
Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rybacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gasparin krijgt zijn hoofd ertegen. Opaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rybacki geeft de bal voor. Gasparin heeft problemen om de bal te vangen. Trzciński is nu in balbezit. Gasparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:6

28e minuut.
Rakszewski speelt de bal door. Kolbusz heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Efraimov is nu in balbezit. Koliński rent richting de bal. Koliński probeert naar een medespeler te passen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gasparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparin passt de bal zonder na te denken. Koliński met een sublieme pass. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:7

35e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov met een sublieme pass. Gasparin rent richting de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Opaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński passt de bal zonder na te denken. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:8

40e minuut.
Haremza geeft een lange en hoge pass. Bagina kopt de bal weg. Efraimov probeert de bal met de borst te controleren. Efraimov schiet op doel. Opaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:9

42e minuut.
Apolinarski rent richting de bal. Gasparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparin probeert naar een medespeler te passen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:10

45e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka met een sublieme pass. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Trzciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opaliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 90%, The sowers of goals 10%.
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:10

47e minuut.
Bagina is nu in balbezit. Koliński onderschept slim de pass. Koliński speelt de bal door. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:11

51e minuut.
Gasparin passt de bal in één keer door. Haremza is nu in balbezit. Haremza passt de bal zonder na te denken. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:12

55e minuut.
Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov passt de bal in één keer door. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:13

57e minuut.
Koliński met de inworp. Klungelig pakt Rybacki de bal. Rybacki geeft een hoge lob. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:14

65e minuut.
Apolinarski kopt de bal weg. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin passt de bal zonder na te denken. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel. Opaliński bokst de bal weg. Klungelig pakt Gasparin de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Rażniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:15

66e minuut.
Klungelig pakt Efraimov de bal. Pingiewko is nu in balbezit. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:16

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Koliński met een sublieme pass. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap. Opaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:17

74e minuut.
Rybacki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybka. Rybacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golik kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rażniewski geeft de bal voor. Inworp. Koliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golik rent richting de bal. Golik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Trzciński met een harde bal richting middenveld. Koliński kopt de bal weg. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Golik rent richting de bal. Rażniewski rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:18

80e minuut.
Daar is Apolinarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov passt de bal in één keer door. Daar is Gasparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rybacki speelt de bal door. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov passt de bal in één keer door. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ... Opaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Opaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:19

85e minuut.
Koliński passt de bal in één keer door. Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov passt de bal met de wreef. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Pingiewko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal in één keer door. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Nienartowicz passt de bal zonder na te denken. Rybacki rent richting de bal. Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Koliński is nu in balbezit. Koliński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:20

89e minuut.
Nəsirov probeert de bal aan de voet te houden. Rakszewski is nu in balbezit. Rybacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybacki met een sublieme pass. Haremza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Koliński geeft een lange en hoge pass. Apolinarski speelt de bal door. Klungelig pakt Rybka de bal. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 78%, The sowers of goals 22%.
Strumyk Malawa - The sowers of goals 0:20