Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0083
  • Stadion: Bociany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2749
FS Southport Brutalne Opony
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Linda rent richting de bal. Linda met een sublieme pass. Mallı met een sublieme pass. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Benkowski onderschept slim de pass. Benkowski passt de bal in één keer door. Piroscia heeft problemen om de bal te vangen. Duberg is nu in balbezit. Duberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Deprez met een sublieme pass. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia heeft problemen om de bal te vangen. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duberg is nu in balbezit. Duberg heeft problemen om de bal te vangen. Duberg passt de bal met de wreef. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia haalt uit met een fantastische trap. Gałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Deprez passt de bal met de wreef. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı passt de bal in één keer door. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - Brutalne Opony 1:0

21e minuut.
Woroniecki speelt de bal door. Daar is Piroscia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woroniecki begaat een overtreding. Woroniecki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mallı passt de bal met de wreef. Gałuszko speelt de bal door. Deprez kopt de bal weg. Daar is Mallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linda zal de hoekschop nemen. Gałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mirek de bal. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hołowczyc rent richting de bal. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hołowczyc krijgt een gele kaart. Ambroziak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ambroziak kan niet meer verder spelen. Osiatyński komt het veld opgelopen. Osiatyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 26%, Brutalne Opony 74%.
FS Southport - Brutalne Opony 1:0

46e minuut.
Duberg speelt de bal door. Hołowczyc rent richting de bal. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Oruclu rent richting de bal. Oruclu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Dybula met een snelle inworp. Mallı geeft een hoge lob. Piroscia springt en kopt de bal. Gałuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - Brutalne Opony 2:0

66e minuut.
Inworp. Dybula met een snelle inworp. Linda heeft problemen om de bal te vangen. Linda geeft een lange en hoge pass. Piroscia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gałuszko met een harde bal richting middenveld. Deprez kopt de bal weg. Piroscia rent richting de bal. Piroscia schiet op doel. Gałuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - Brutalne Opony 3:0

86e minuut.
Borczuch is nu in balbezit. Deprez rent richting de bal. Deprez passt de bal met de wreef. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia schiet op doel. Gałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - Brutalne Opony 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 17%, Brutalne Opony 83%.
FS Southport - Brutalne Opony 4:0