Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0083
  • Stadion: Hell Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8008
The sowers of goals MKS Włókniarz Kietrz
DEF Tactiek 451
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 24.6
formidable Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
good Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Kolbus de bal. Efraimov rent richting de bal. Efraimov passt de bal zonder na te denken. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin schiet op doel. Paal! Witkowski rent richting de bal. Witkowski geeft een hoge lob. Rębisz is nu in balbezit. Haremza verovert de bal door een tackle van achteren. Haremza geeft een lange en hoge pass. Karyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Koliński de bal. Koliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolbus de bal. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Karyś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gasparin rent richting de bal. Gasparin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 1:0

7e minuut.
Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov probeert naar een medespeler te passen. Gasparin rent richting de bal. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Karyś bokst de bal weg.

9e minuut.
Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Maciaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliński is nu in balbezit. Koliński geeft de bal voor. Gasparin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Gasparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 2:0

15e minuut.
Haremza is nu in balbezit. Haremza met een sublieme pass. Gasparin heeft problemen om de bal te vangen. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Witkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 3:0

19e minuut.
Mordej is nu in balbezit. Mordej geeft een hoge lob. Witkowski heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Maciaszek speelt de bal door. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 4:0

21e minuut.
Midzior probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frątczak de bal. Gasparin rent richting de bal. Gasparin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Witkowski geeft een hoge lob. Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov passt de bal in één keer door. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel. Karyś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Karyś bokst de bal weg.

28e minuut.
Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin is nu in balbezit. Haremza is nu in balbezit. Haremza geeft de bal voor. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haremza zal de hoekschop nemen. Gasparin kopt de bal weg. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 5:0

35e minuut.
Rybacki met een sublieme pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Klungelig pakt Efraimov de bal. Efraimov probeert naar een medespeler te passen. Gasparin rent richting de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Witkowski kopt de bal weg. Rybacki kan de bal niet met de borst controleren. Rybacki met een sublieme pass. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 6:0

42e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Gasparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haremza probeert naar een medespeler te passen. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gasparin draait met de bal, schiet en ... Karyś speelt de bal door. Haremza kopt de bal weg. Gasparin heeft problemen om de bal te vangen. Gasparin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 15%, MKS Włókniarz Kietrz 85%.
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 7:0

46e minuut.
Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Zganiacz is nu in balbezit. Gasparin onderschept slim de pass. Gasparin schiet op doel. Witkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybacki met de inworp. Koliński rent richting de bal. Koliński speelt de bal door. Efraimov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 8:0

48e minuut.
Konert passt de bal zonder na te denken. Efraimov probeert de bal aan de voet te houden. Efraimov geeft de bal voor. Gasparin kan de bal niet met de borst controleren. Gasparin schiet op doel. Karyś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

50e minuut.
Gasparin heeft problemen om de bal te vangen. Gasparin geeft de bal voor. Daar is Woyniłłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 9:0

52e minuut.
Haremza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybacki is nu in balbezit. Rybacki geeft een lange en hoge pass. Zganiacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasparin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 10:0

54e minuut.
Doeltrap. Karyś met een harde bal richting middenveld. Nəsirov kopt de bal weg. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel. Karyś bokst de bal weg.

58e minuut.
Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimov passt de bal zonder na te denken. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Haremza passt de bal met de wreef. Karyś speelt de bal door. Rybacki kopt de bal weg. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Zganiacz speelt de bal door. Haremza rent richting de bal. Haremza met een sublieme pass. Gasparin rent richting de bal. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Karyś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal in één keer door. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Karyś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 11:0

69e minuut.
Rybacki passt de bal in één keer door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een hoge lob. Gasparin rent richting de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 12:0

70e minuut.
Vieira speelt de bal door. Koliński is nu in balbezit. Koliński speelt de bal door. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Golik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gasparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 13:0

73e minuut.
Koliński kopt de bal weg. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een hoge lob. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 14:0

74e minuut.
Midzior met een sublieme pass. Daar is Zganiacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparin rent richting de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. Karyś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 15:0

76e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 16:0

78e minuut.
Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński passt de bal zonder na te denken. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Haremza kopt de bal weg. Daar is Konert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparin is nu in balbezit. Klungelig pakt Gasparin de bal. Gasparin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Koliński passt de bal in één keer door. Daar is Woyniłłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap. Karyś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Gasparin rent richting de bal. Gasparin geeft een lange en hoge pass. Golik springt en kopt de bal. Karyś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 17:0

86e minuut.
Maciaszek met een sublieme pass. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński speelt de bal door. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Rybacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybacki speelt de bal door. Gasparin rent richting de bal. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 11%, MKS Włókniarz Kietrz 89%.
The sowers of goals - MKS Włókniarz Kietrz 18:0