Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors Gdańsk FC Strumyk Malawa
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Apolinarski verovert de bal door een tackle van achteren. Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Varlot passt de bal in één keer door. Pobrazinskis rent richting de bal. Pobrazinskis schiet op doel. Opaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esposti rent richting de bal. Esposti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Súkopa onderschept slim de pass. Súkopa geeft een lange en hoge pass. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Trzciński onderschept slim de pass. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pobrazinskis de bal. Pobrazinskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina met een sublieme pass. Niţulescu met een sublieme pass. Esposti rent richting de bal. Esposti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 2:0

28e minuut.
Rażniewski geeft een hoge lob. Karışlar geeft een hoge lob. Pobrazinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrazinskis haalt uit met een fantastische trap. Opaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu geeft een lange en hoge pass. Apolinarski controleert de bal met de borst. Mikuta rent richting de bal. Mikuta schiet op doel. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 3:0

31e minuut.
Pobrazinskis probeert naar een medespeler te passen. Esposti is nu in balbezit. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti onderschept slim de pass. Esposti draait met de bal, schiet en ... Opaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Súkopa geeft de bal voor. Niţulescu kopt de bal weg. Pobrazinskis heeft problemen om de bal te vangen. Esposti is nu in balbezit. Esposti draait met de bal, schiet en ... Opaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 4:0

36e minuut.
Rutecki trapt de bal weg van het doel. Niţulescu kopt de bal weg. Trzciński rent richting de bal. Pobrazinskis is nu in balbezit. Pobrazinskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Esposti probeert de bal aan de voet te houden. Pobrazinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti is nu in balbezit. Esposti schiet op doel. Opaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 30%, Strumyk Malawa 70%.
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 4:0

47e minuut.
Súkopa kopt de bal weg. Esposti geeft een hoge lob. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pobrazinskis de bal. Pobrazinskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 5:0

50e minuut.
Pobrazinskis passt de bal met de wreef. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esposti de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Opaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 6:0

57e minuut.
Esposti rent richting de bal. Esposti geeft een hoge lob. Pobrazinskis rent richting de bal. Pobrazinskis draait met de bal, schiet en ... Opaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 7:0

63e minuut.
Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina met een sublieme pass. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Pobrazinskis is nu in balbezit. Pobrazinskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 8:0

82e minuut.
Pingiewko rent richting de bal. Esposti rent richting de bal. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Esposti controleert de bal met de borst. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pobrazinskis rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Esposti passt de bal met de wreef. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pobrazinskis de bal. Pobrazinskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 32%, Strumyk Malawa 68%.
Raptors Gdańsk FC - Strumyk Malawa 9:0