Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutalne Opony Powielin KS
Normal Tactiek 352 DEFF
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 44.8
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Caçapava met een sublieme pass. Rączka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caçapava. Caçapava krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rączka heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava speelt de bal door. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Gałuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:1

9e minuut.
Caçapava probeert naar een medespeler te passen. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff passt de bal zonder na te denken. Coméndez rent richting de bal. Coméndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Coméndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tõugjas rent richting de bal. Coméndez rent richting de bal. Coméndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wojtowicz rent richting de bal. Luźny rent richting de bal. Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Coméndez rent richting de bal. Coméndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tõugjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõugjas passt de bal in één keer door. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez haalt uit met een fantastische trap. Tylki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Righetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniek rent richting de bal. Righetto begaat een overtreding. Righetto krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Ogryzek de bal. Tõugjas probeert naar een medespeler te passen. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez haalt uit met een fantastische trap. Gałuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:2

31e minuut.
Dzielski geeft de bal voor. Candiani is nu in balbezit. Candiani passt de bal met de wreef. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny geeft een hoge lob. Gałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Caçapava passt de bal met de wreef. Tõugjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Longstaff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coméndez maakt een snoekduik en kopt de bal. Gałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Longstaff probeert naar een medespeler te passen. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava passt de bal in één keer door. Tõugjas rent richting de bal. Tõugjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luźny passt de bal zonder na te denken. Tõugjas is nu in balbezit. Tõugjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:3

44e minuut.
Tylki met een harde bal richting middenveld. Caçapava kopt de bal weg. Coméndez is nu in balbezit. Tõugjas is nu in balbezit. Tõugjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Opony 78%, Powielin KS 22%.
Brutalne Opony - Powielin KS 0:4

47e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Tõugjas is nu in balbezit. Tõugjas passt de bal zonder na te denken. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz speelt de bal door. Luźny speelt de bal door. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez haalt uit met een fantastische trap. Gałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tõugjas is nu in balbezit. Coméndez heeft problemen om de bal te vangen. Tõugjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõugjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:5

54e minuut.
Tõugjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez rent richting de bal. Obszański is nu in balbezit. Tõugjas verovert de bal door een tackle van achteren. Tõugjas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:6

59e minuut.
Caçapava is nu in balbezit. Caçapava speelt de bal door. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez verovert de bal door een tackle van achteren. Coméndez schiet op doel. Gałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:7

67e minuut.
Luźny onderschept slim de pass. Luźny passt de bal in één keer door. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:8

74e minuut.
Tõugjas speelt de bal door. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava met een sublieme pass. Coméndez heeft problemen om de bal te vangen. Coméndez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

78e minuut.
Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luźny geeft de bal voor. Coméndez heeft problemen om de bal te vangen. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mirek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:9

82e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Luźny met een sublieme pass. Coméndez is nu in balbezit. Tõugjas is nu in balbezit. Tõugjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Opony - Powielin KS 0:10

84e minuut.
Tõugjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõugjas probeert naar een medespeler te passen. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tylki de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Longstaff onderschept slim de pass. Longstaff met een sublieme pass. Daar is Tõugjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tõugjas haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Opony 79%, Powielin KS 21%.
Brutalne Opony - Powielin KS 0:10