Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słodkie Skrzaty GKS Mamaje
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 25.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik speelt de bal door. Trzepieciński probeert de bal aan de voet te houden. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Inworp. Ogiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz kopt de bal weg. Małecki bokst de bal weg. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Skrzaty - GKS Mamaje 0:1

16e minuut.
Karaś geeft een hoge lob. Inworp. Hampel met de inworp. Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzepieciński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Karaś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hampel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słodkie Skrzaty 54%, GKS Mamaje 46%.
Słodkie Skrzaty - GKS Mamaje 0:1

56e minuut.
Małecki trapt de bal weg van het doel. Dorosz kopt de bal weg. Gardynik is nu in balbezit. Ćwikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Klawikowski rent richting de bal. Klawikowski passt de bal in één keer door. Łowicki rent richting de bal. Łowicki haalt uit met een fantastische trap. Małecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dorosz is nu in balbezit. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Łowicki met een sublieme pass. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Śliwiok probeert naar een medespeler te passen. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćwikliński de bal. Ćwikliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ziarkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Panaszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras passt de bal met de wreef. Łowicki is nu in balbezit. Łowicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Słodkie Skrzaty - GKS Mamaje 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słodkie Skrzaty 69%, GKS Mamaje 31%.
Słodkie Skrzaty - GKS Mamaje 0:2