Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7398
Watykan KKS Karpaty Krosno 23
5_3_2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin passt de bal met de wreef. Bonhomme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 1:0

8e minuut.
Delvecchio met een sublieme pass. Bogieł met een sublieme pass. Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jóźwiak rent richting de bal. Bogieł verovert de bal door een tackle van achteren. Bogieł geeft de bal voor. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Delvecchio onderschept slim de pass. Delvecchio speelt de bal door. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Gierbulewicz geeft een hoge lob. Delvecchio kopt de bal weg. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 2:0

17e minuut.
Gallatin met een sublieme pass. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogieł de bal. Bogieł haalt uit met een fantastische trap. Cycoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 3:0

18e minuut.
Cubelos geeft een lange en hoge pass. Dorożyński kopt de bal weg. Gierbulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. Cycoń bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 4:0

21e minuut.
Cycoń trapt de bal weg. Crnojević geeft de bal voor. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... Cycoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 5:0

27e minuut.
Bonhomme rent richting de bal. Mądzielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonhomme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorożyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gallatin kopt de bal weg. Klungelig pakt Jóźwiak de bal. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. Cycoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 6:0

29e minuut.
Rahić rent richting de bal. Rahić passt de bal zonder na te denken. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. Cycoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 7:0

36e minuut.
Delvecchio is nu in balbezit. Delvecchio met een sublieme pass. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme schiet op doel. Cycoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 8:0

38e minuut.
Gierbulewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallatin met een snelle inworp. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cycoń bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bogieł rent richting de bal. Jóźwiak maakt een afschuwelijke overtreding. Bogieł raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorożyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 20%, KKS Karpaty Krosno 23 80%.
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 9:0

49e minuut.
Gallatin kopt de bal weg. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme passt de bal in één keer door. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. Cycoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gallatin geeft een lange en hoge pass. Dorożyński kopt de bal weg. Mądzielewski controleert de bal met de borst. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. Cycoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Witka geeft een lange en hoge pass. Delvecchio is nu in balbezit. Delvecchio geeft een lange en hoge pass. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 10:0

59e minuut.
Bobik passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jóźwiak de bal onder controle te krijgen. Rahić met een sublieme pass. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Bogieł met een sublieme pass. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł onderschept slim de pass. Bogieł met een sublieme pass. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bonhomme kopt de bal weg. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorożyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dorożyński kan niet meer verder spelen. Lapathiotis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rahić rent richting de bal. Rahić passt de bal met de wreef. Bogieł is nu in balbezit. Bogieł passt de bal zonder na te denken. Buczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lapathiotis passt de bal zonder na te denken. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł passt de bal met de wreef. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Gallatin passt de bal in één keer door. Bogieł heeft problemen om de bal te vangen. Jóźwiak rent richting de bal. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Rahić met een sublieme pass. Bogieł met een sublieme pass. Lapathiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapathiotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rahić probeert naar een medespeler te passen. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević speelt de bal door. Lapathiotis rent richting de bal. Lapathiotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 10%, KKS Karpaty Krosno 23 90%.
Watykan - KKS Karpaty Krosno 23 10:0