Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Pogoń II Szczecin Dragoni Częstochowy
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een hoge lob. Stopa probeert de bal met de borst te controleren. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:1

6e minuut.
Buła controleert de bal met de borst. Piekorz is nu in balbezit. Piekorz met een sublieme pass. Chianca rent richting de bal. Chianca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:2

10e minuut.
Alberizzi is nu in balbezit. Alberizzi geeft een hoge lob. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. Muzyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Letkauskas met een snelle inworp. Hüralp rent richting de bal. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Guerreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stopa met een harde bal richting middenveld. Bogacki kopt de bal weg. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła schiet op doel. Bilro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Piekorz is nu in balbezit. Piekorz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Muzyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:3

20e minuut.
Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuśniak onderschept slim de pass. Kapuśniak probeert naar een medespeler te passen. Chianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Pala de bal. Zada verovert de bal door een tackle van achteren. Zada probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pala geeft de bal voor. Letkauskas is nu in balbezit. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bilro de bal onder controle te krijgen. Plá bokst de bal weg.

38e minuut.
Stopa speelt de bal door. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciauşoiu. Ciauşoiu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Siewierski kopt de bal weg. Alberizzi rent richting de bal. Alberizzi passt de bal zonder na te denken. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pogoń II Szczecin 68%, Dragoni Częstochowy 32%.
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:3

47e minuut.
Ciauşoiu geeft de bal voor. Daar is Zada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. Muzyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrendo komt het veld opgelopen. Ciauşoiu met een snelle inworp. Arrendo is nu in balbezit. Arrendo haalt uit met een fantastische trap. Muzyka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Ivanišević komt het veld opgelopen. Tantan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Zada is nu in balbezit. Arrendo rent richting de bal. Arrendo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Muzyka met een harde bal richting middenveld. Arrendo kopt de bal weg. Daar is Stopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muzyka met een harde bal richting middenveld. Alberizzi kopt de bal weg. Zada rent richting de bal. Zada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stopa is nu in balbezit. Stopa geeft een lange en hoge pass. Guerreiro probeert de bal aan de voet te houden. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Arrendo rent richting de bal. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo haalt uit met een fantastische trap. Muzyka bokst de bal weg. Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:5

78e minuut.
Żółw geeft een lange en hoge pass. Ivanišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciauşoiu de bal. Ciauşoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:6

90e minuut.
Żółw geeft een lange en hoge pass. Lichodziejewski kopt de bal weg. Niedbała controleert de bal met de borst. Piekorz rent richting de bal. Piekorz haalt uit met een fantastische trap. Muzyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pogoń II Szczecin 78%, Dragoni Częstochowy 22%.
MKS Pogoń II Szczecin - Dragoni Częstochowy 0:6