Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K82 Karpaty Krosno KKS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Grądcki heeft problemen om de bal te vangen. Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski passt de bal in één keer door. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marszałek is nu in balbezit. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bogunia heeft problemen om de bal te vangen. Bogunia passt de bal in één keer door. Karbowski rent richting de bal. Gregorczyk onderschept slim de pass. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia onderschept slim de pass. Bogunia passt de bal in één keer door. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kossok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Kubisz speelt de bal door. Jaszczowski is nu in balbezit. Met opzet legt Marszałek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marszałek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Gregorczyk rent richting de bal. Gawkowski rent richting de bal. Gregorczyk met een sublieme pass. Gackowski rent richting de bal. Gackowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kubisz speelt de bal door. Gorzelak probeert naar een medespeler te passen. Gregorczyk is nu in balbezit. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K82 - Karpaty Krosno KKS 1:0

32e minuut.
Gackowski met een sublieme pass. Gregorczyk is nu in balbezit. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gackowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Bogusławski de bal onder controle te krijgen. Gackowski is nu in balbezit. Gregorczyk is nu in balbezit. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 45%, Karpaty Krosno KKS 55%.
K82 - Karpaty Krosno KKS 1:0

53e minuut.
Motyka met een snelle inworp. Daar is Kubisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisz geeft een hoge lob. Chojniak rent richting de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bogunia passt de bal zonder na te denken. Gackowski speelt de bal door. Gregorczyk is nu in balbezit. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Inworp. Karbowski met een snelle inworp. Mioduszewski speelt de bal door. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 51%, Karpaty Krosno KKS 49%.
K82 - Karpaty Krosno KKS 1:0
K82