Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragoni Częstochowy Karpaty Krosno KKS
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Chianca is nu in balbezit. Chianca geeft een lange en hoge pass. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 1:0

6e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Alberizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberizzi passt de bal zonder na te denken. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piekorz passt de bal in één keer door. Zada probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chianca rent richting de bal. Chianca passt de bal met de wreef. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 2:0

19e minuut.
Hüralp speelt de bal door. Piekorz is nu in balbezit. Piekorz passt de bal met de wreef. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zada is nu in balbezit. Zada passt de bal zonder na te denken. Chianca heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hüralp geeft een hoge lob. Daar is Zada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zada passt de bal in één keer door. Chianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 3:0

33e minuut.
Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz passt de bal met de wreef. Alberizzi speelt de bal door. Zada is nu in balbezit. Zada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Grubizna is nu in balbezit. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada schiet op doel. Wypyszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 4:0

43e minuut.
Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zada de bal. Zada passt de bal in één keer door. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 24%, Karpaty Krosno KKS 76%.
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 5:0

49e minuut.
Grubizna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chianca de bal onder controle te krijgen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Zada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Zada rent richting de bal. Zada haalt uit met een fantastische trap. Wypyszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 6:0

55e minuut.
Arrendo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bogusławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 7:0

57e minuut.
Jaszczowski passt de bal zonder na te denken. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Wypyszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 8:0

59e minuut.
Grądcki is nu in balbezit. Arrendo onderschept slim de pass. Arrendo probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 9:0

61e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radliński de bal onder controle te krijgen. Zada rent richting de bal. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Ivanišević komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ivanišević kopt de bal weg. Guerreiro rent richting de bal. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 10:0

64e minuut.
Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grubizna de bal. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel. Wypyszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 11:0

65e minuut.
Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro passt de bal met de wreef. Arrendo is nu in balbezit. Zada rent richting de bal. Zada schiet op doel. Paal! Bogusławski heeft problemen om de bal te vangen. Arrendo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 12:0

68e minuut.
Ciauşoiu passt de bal zonder na te denken. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada draait met de bal, schiet en ... Wypyszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Alberizzi probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Oliva met de inworp. Radliński is nu in balbezit. Arrendo onderschept slim de pass. Arrendo passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zada rent richting de bal. Zada passt de bal met de wreef. Daar is Arrendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Piekorz speelt de bal door. Daar is Grądcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo geeft de bal voor. Guerreiro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciauşoiu zal de hoekschop nemen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 14%, Karpaty Krosno KKS 86%.
Dragoni Częstochowy - Karpaty Krosno KKS 13:0