Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bierz mnie… manutd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pestka geeft een hoge lob. Cyll kopt de bal weg. Daar is Arceusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner rent richting de bal. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 0:1

9e minuut.
Chwast probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arceusz de bal. Arceusz speelt de bal door. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skalski passt de bal in één keer door. Arceusz met een sublieme pass. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner draait met de bal, schiet en ... Mierzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Bożej de bal. Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki met een sublieme pass. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iwanicki zal de hoekschop nemen. Daar is Cygan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz rent richting de bal. Janisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bierz mnie… 52%, manutd 48%.
Bierz mnie… - manutd 1:2

57e minuut.
Cyll kopt de bal weg. Daar is Skalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz haalt uit met een fantastische trap. Mierzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 1:3

58e minuut.
Iwaniczuk met een sublieme pass. Janisz is nu in balbezit. Met opzet legt Arceusz zijn tegenspeler op de grond. Arceusz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski speelt de bal door. Janisz is nu in balbezit. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 2:3

83e minuut.
Iwanicki met de inworp. Arceusz rent richting de bal. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bierz mnie… - manutd 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bierz mnie… 55%, manutd 45%.
Bierz mnie… - manutd 2:4