Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Chorzów 19R20 FC Zgorzelec
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Paluch rent richting de bal. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kościulek de bal. Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka draait met de bal, schiet en ... Stawowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hubski geeft een hoge lob. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Kos probeert naar een medespeler te passen. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zelek heeft problemen om de bal te vangen. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski haalt uit met een fantastische trap. Szadołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:1

29e minuut.
Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubski maakt een afschuwelijke overtreding. Hubski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski begaat een overtreding. Czachowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Zelek is nu in balbezit. Zelek met een sublieme pass. Hubski is nu in balbezit. Hubski passt de bal zonder na te denken. Kos geeft een lange en hoge pass. Szadołowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 55%, FC Zgorzelec 45%.
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:2

71e minuut.
Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zelek de bal. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kos met de inworp. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubski schiet op doel. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk geeft de bal voor. Szadołowicz bokst de bal weg.

80e minuut.
Zelek passt de bal zonder na te denken. Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubski passt de bal zonder na te denken. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Chorzów 19R20 59%, FC Zgorzelec 41%.
Ruch Chorzów 19R20 - FC Zgorzelec 0:2