Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0086
  • Stadion: Granbud Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5051
Granbud KKS GORCE SZCZAWA
433 Tactiek dghfgh
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 26.4
solide Schieten matig
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Ravenna is nu in balbezit. Ravenna met een sublieme pass. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Lixăndroiu de bal. Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay geeft de bal voor. Bene maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 2:0

6e minuut.
Inworp. Józefiak met de inworp. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 3:0

12e minuut.
Jānītis passt de bal in één keer door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 4:0

17e minuut.
Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk is nu in balbezit. Bene rent richting de bal. Bene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Rzeski de bal. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Cheliotis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 5:0

22e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cheliotis met een harde bal richting middenveld. Ravenna met een sublieme pass. Stępiuk is nu in balbezit. Rzeski rent richting de bal. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Bats rent richting de bal. Bene is nu in balbezit. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 6:0

29e minuut.
Cheliotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

31e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Babiłło speelt de bal door. Lixăndroiu rent richting de bal. Ravenna rent richting de bal. Ravenna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 7:0

33e minuut.
Ravenna onderschept slim de pass. Ravenna met een sublieme pass. Kılınçbay met een sublieme pass. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 8:0

36e minuut.
Kılınçbay verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 9:0

37e minuut.
Stępiuk met een sublieme pass. Cantó probeert naar een medespeler te passen. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 10:0

39e minuut.
Cantó probeert de bal aan de voet te houden. Altazar probeert naar een medespeler te passen. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Bene is nu in balbezit. Bene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 11:0

40e minuut.
Offenhuber speelt de bal door. Klungelig pakt Podstawek de bal. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bene probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stępiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bats bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 12:0

44e minuut.
Kılınçbay met de inworp. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 13:0

45e minuut.
Daar is Cantó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantó geeft een hoge lob. Stępiuk kopt de bal weg. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 26%, KKS GORCE SZCZAWA 74%.
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 13:0

48e minuut.
Lixăndroiu probeert de bal met de borst te controleren. Ravenna speelt de bal door. Stępiuk rent richting de bal. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stępiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępiuk met een sublieme pass. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 14:0

54e minuut.
Stępiuk passt de bal in één keer door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski speelt de bal door. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 15:0

56e minuut.
Vazelakis geeft een hoge lob. Cantó kopt de bal weg. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Stępiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 16:0

58e minuut.
Cantó heeft problemen om de bal te vangen. Cantó geeft de bal voor. Stępiuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Bene de bal. Bene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lixăndroiu kan de bal niet met de borst controleren. Bene is nu in balbezit. Bene passt de bal in één keer door. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 17:0

62e minuut.
Bene met een sublieme pass. Rzeski rent richting de bal. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 18:0

63e minuut.
Stępiuk passt de bal in één keer door. Rzeski met een sublieme pass. Ravenna met een sublieme pass. Klungelig pakt Bene de bal. Bene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ravenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk heeft problemen om de bal te vangen. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bats de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 19:0

69e minuut.
Klungelig pakt Ravenna de bal. Ravenna speelt de bal door. Rzeski speelt de bal door. Bene is nu in balbezit. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 20:0

71e minuut.
Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenna speelt de bal door. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Rzeski rent richting de bal. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 21:0

76e minuut.
Siladi trapt de bal weg van het doel. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski met een sublieme pass. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nef geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bene de bal onder controle te krijgen. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Rzeski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stępiuk de bal. Stępiuk passt de bal in één keer door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bats geeft een lange en hoge pass. Jānītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jānītis geeft de bal voor. Stępiuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 22:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Levarauskas de bal onder controle te krijgen. Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay passt de bal in één keer door. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Bats trapt de bal weg. Ravenna speelt de bal door. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 22%, KKS GORCE SZCZAWA 78%.
Granbud - KKS GORCE SZCZAWA 22:0