Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granbud Testowa_G
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.9
very good Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiuk passt de bal met de wreef. Bene is nu in balbezit. Bene haalt uit met een fantastische trap. Matusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 1:0

4e minuut.
Kılınçbay met een snelle inworp. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rzeski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stępiuk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 2:0

6e minuut.
Rzeski passt de bal met de wreef. Stępiuk is nu in balbezit. Bajda is nu in balbezit. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 3:0

10e minuut.
Górny is nu in balbezit. Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski met een sublieme pass. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk schiet op doel. Matusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Matusek trapt de bal weg van het doel. Ravenna kopt de bal weg. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 4:0

14e minuut.
Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 5:0

18e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal met de wreef. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene haalt uit met een fantastische trap. Matusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 6:0

27e minuut.
Ravenna is nu in balbezit. Ravenna passt de bal zonder na te denken. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene is nu in balbezit. Bene draait met de bal, schiet en ... Matusek bokst de bal weg.

33e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Józefiak probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. Matusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bajda geeft een lange en hoge pass. Babiłło met een sublieme pass. Rzeski speelt de bal door. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 7:0

39e minuut.
Józefiak geeft een hoge lob. Stępiuk is nu in balbezit. Bukraba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bukraba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Stępiuk passt de bal met de wreef. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski passt de bal in één keer door. Bene rent richting de bal. Bene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bene heeft problemen om de bal te vangen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ... Matusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 8:0

43e minuut.
Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak speelt de bal door. Stępiuk probeert naar een medespeler te passen. Bene rent richting de bal. Bene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Matusek met een harde bal richting middenveld. Józefiak kopt de bal weg. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 23%, Testowa_G 77%.
Granbud - Testowa_G 8:0

48e minuut.
Rzeski met een sublieme pass. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene met een sublieme pass. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stępiuk probeert naar een medespeler te passen. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bene de bal. Bene schiet op doel. Matusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 9:0

59e minuut.
Bene passt de bal in één keer door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikosiak de bal onder controle te krijgen. Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 10:0

61e minuut.
Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak met een sublieme pass. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Matusek speelt de bal door. Ravenna kopt de bal weg. Stępiuk rent richting de bal. Bene is nu in balbezit. Bene draait met de bal, schiet en ... Paal! Matusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rzeski kan de bal niet met de borst controleren. Górny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzeski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ravenna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bene springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ravenna heeft problemen om de bal te vangen. Ravenna met een sublieme pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 11:0

68e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 12:0

74e minuut.
Inworp. Jānītis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak geeft een lange en hoge pass. Stępiuk springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - Testowa_G 13:0

76e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Rzeski passt de bal met de wreef. Stępiuk heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ravenna speelt de bal door. Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay geeft een hoge lob. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 20%, Testowa_G 80%.
Granbud - Testowa_G 13:0