Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRAK Rzeszów FC Zgorzelec
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 22.6
very good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Alexandru speelt de bal door. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - FC Zgorzelec 1:0

7e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski probeert naar een medespeler te passen. Jurczyga is nu in balbezit. Moran rent richting de bal. Moran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nietupski rent richting de bal. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga geeft een lange en hoge pass. Moran is nu in balbezit. Moran haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Dagga met een snelle inworp. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Moran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kościulek is nu in balbezit. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon probeert naar een medespeler te passen. Moran is nu in balbezit. Moran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Dagga is nu in balbezit. Dagga geeft een hoge lob. Moran heeft problemen om de bal te vangen. Moran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dagga is nu in balbezit. Dagga passt de bal met de wreef. Okon met een sublieme pass. Moran rent richting de bal. Moran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - FC Zgorzelec 2:0

26e minuut.
Zakonieczny met een harde bal richting middenveld. Alexandru is nu in balbezit. Jurczyga rent richting de bal. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jurczyga is nu in balbezit. Jurczyga passt de bal zonder na te denken. Okon met een sublieme pass. Moran is nu in balbezit. Moran geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paluch met een sublieme pass. Lawrence met een sublieme pass. Dagga geeft een hoge lob. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stawowy met een harde bal richting middenveld. Lawrence kopt de bal weg. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Murusalu de bal onder controle te krijgen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence passt de bal zonder na te denken. Moran rent richting de bal. Moran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon speelt de bal door. Paluch met een sublieme pass. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moran raakt geblesseerd tijdens het duel. Bustos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - FC Zgorzelec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 35%, FC Zgorzelec 65%.
KRAK Rzeszów - FC Zgorzelec 3:0

49e minuut.
Lawrence speelt de bal door. Okon rent richting de bal. Okon probeert naar een medespeler te passen. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Grabiński met een snelle inworp. Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru speelt de bal door. Moran rent richting de bal. Moran haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Woźniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence speelt de bal door. Okon probeert naar een medespeler te passen. Moran rent richting de bal. Moran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grabiński geeft een hoge lob. Woźniakowski kopt de bal weg. Murusalu geeft een hoge lob. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence met een sublieme pass. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 28%, FC Zgorzelec 72%.
KRAK Rzeszów - FC Zgorzelec 3:0