Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałuty United Wks Białe Pingwiny
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. Stylak is nu in balbezit. Fryt verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stylak rent richting de bal. Stylak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 0:1

14e minuut.
Rembisz geeft een hoge lob. Czoska probeert de bal aan de voet te houden. Stylak rent richting de bal. Stylak schiet op doel. Gołdyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 0:2

17e minuut.
Czoska geeft de bal voor. Orliński rent richting de bal. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Grabkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok geeft de bal voor. Orliński met een sublieme pass. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Orliński controleert de bal met de borst. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 53%, Wks Białe Pingwiny 47%.
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 0:2

47e minuut.
Fiszer geeft de bal voor. Placuszek kopt de bal weg. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 1:2

54e minuut.
Pohl rent richting de bal. Korodowski rent richting de bal. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stylak rent richting de bal. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak verovert de bal door een tackle van achteren. Stylak schiet op doel. Gołdyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 1:3

62e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Stylak schiet op doel. Chłodek rent richting de bal. Chłodek draait met de bal, schiet en ... Gołdyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 1:4

66e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Rembisz probeert naar een medespeler te passen. Czoska rent richting de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fiszer speelt de bal door. Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk passt de bal met de wreef. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chłodek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurmanowski rent richting de bal. Leszaniuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leszaniuk krijgt een gele kaart. Kurmanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurmanowski neemt zijn aanloop. Gołdyn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 51%, Wks Białe Pingwiny 49%.
Bałuty United - Wks Białe Pingwiny 1:5