Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Szczecińska Bałuty United
433 Tactiek 424
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Stuligłowa passt de bal in één keer door. Skakanka rent richting de bal. Skakanka passt de bal zonder na te denken. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Miętkiewicz passt de bal met de wreef. Skakanka rent richting de bal. Skakanka passt de bal in één keer door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 1:0

8e minuut.
Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski geeft de bal voor. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 1:1

14e minuut.
Leszaniuk is nu in balbezit. Stuligłowa onderschept slim de pass. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Gołdyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 2:1

30e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner met een sublieme pass. Miętkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Gołdyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sikawa is nu in balbezit. Sikawa geeft een lange en hoge pass. Placuszek kopt de bal weg. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdański speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecińska 38%, Bałuty United 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 2:2

59e minuut.
Sitarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarski passt de bal zonder na te denken. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 3:2

71e minuut.
Doeltrap. Przyszlak met een harde bal richting middenveld. Wiechowski kopt de bal weg. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyszlak bokst de bal weg.

84e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz met een sublieme pass. Kosecki is nu in balbezit. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Gołdyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 4:2

84e minuut.
Pohl speelt de bal door. Daar is Korodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leszaniuk passt de bal met de wreef. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitowski. Kitowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner geeft de bal voor. Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecińska 41%, Bałuty United 59%.
Pogoń Szczecińska - Bałuty United 4:2