Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KPSporting Brodnica AcPolice
Xmid Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 16.6
formidable Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Raizel speelt de bal door. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeridis speelt de bal door. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 1:0

3e minuut.
Dubicki passt de bal met de wreef. Galdea rent richting de bal. Galdea passt de bal in één keer door. Raizel is nu in balbezit. Raizel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 2:0

5e minuut.
Jasik trapt de bal weg van het doel. Galdea kopt de bal weg. Daar is Wałkarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raizel is nu in balbezit. Raizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 3:0

6e minuut.
Daar is Zembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raizel verovert de bal door een tackle van achteren. Raizel met een sublieme pass. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jasik bokst de bal weg. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 4:0

11e minuut.
Klungelig pakt Darnowski de bal. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel schiet op doel. Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 5:0

12e minuut.
Raizel passt de bal in één keer door. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft de bal voor. Raizel springt en kopt de bal. Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 6:0

13e minuut.
Zembowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bedryj de bal. Raizel onderschept slim de pass. Raizel draait met de bal, schiet en ... Janowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 7:0

15e minuut.
Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeridis onderschept slim de pass. Vezeridis passt de bal met de wreef. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 8:0

18e minuut.
Zembowski onderschept slim de pass. Dubicki speelt de bal door. Zembowski probeert de bal aan de voet te houden. Raizel is nu in balbezit. Raizel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 9:0

20e minuut.
Zembowski speelt de bal door. Bedryj heeft problemen om de bal te vangen. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel onderschept slim de pass. Raizel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Mięcławek rent richting de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel met een sublieme pass. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pazura geeft een lange en hoge pass. Bedryj kan de bal niet met de borst controleren. Vezeridis speelt de bal door. Raizel rent richting de bal. Raizel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasik trapt de bal weg. Galdea kopt de bal weg. Raizel rent richting de bal. Raizel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel passt de bal zonder na te denken. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 10:0

35e minuut.
Galdea is nu in balbezit. Galdea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okursoy de bal. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 11:0

42e minuut.
Galdea passt de bal met de wreef. Raizel is nu in balbezit. Raizel met een sublieme pass. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy schiet op doel. Jasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okursoy kopt de bal weg. Raizel is nu in balbezit. Raizel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 13%, AcPolice 87%.
KPSporting Brodnica - AcPolice 11:0

47e minuut.
Klungelig pakt Vezeridis de bal. Vezeridis geeft een hoge lob. Raizel rent richting de bal. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Jasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 12:0

47e minuut.
Zembowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcławek is nu in balbezit. Raizel onderschept slim de pass. Raizel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vezeridis heeft problemen om de bal te vangen. Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Okursoy geeft de bal voor. Galdea is nu in balbezit. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 13:0

53e minuut.
Sira met de inworp. Vezeridis heeft problemen om de bal te vangen. Vezeridis geeft de bal voor. Galdea is nu in balbezit. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 14:0

54e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea rent richting de bal. Galdea passt de bal met de wreef. Raizel rent richting de bal. Raizel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Janowski geeft een hoge lob. Inworp. Sira met de inworp. Daar is Vezeridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezeridis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Fies geeft de bal voor. Janowski controleert de bal met de borst. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 15:0

70e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Fies rent richting de bal. Fies probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raizel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Okursoy verovert de bal door een tackle van achteren. Okursoy geeft een hoge lob. Raizel is nu in balbezit. Raizel haalt uit met een fantastische trap. Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - AcPolice 16:0

78e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Raizel is nu in balbezit. Raizel geeft een hoge lob. Pazura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okursoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Okursoy is nu in balbezit. Okursoy passt de bal zonder na te denken. Raizel rent richting de bal. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jasik met een harde bal richting middenveld. Okursoy rent richting de bal. Okursoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raizel de bal. Raizel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 13%, AcPolice 87%.
KPSporting Brodnica - AcPolice 16:0