Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: Fc Mimik Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14219
Fc Mimik SK Vale
LOL Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 18.3
incredible Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov passt de bal met de wreef. Amâncio geeft de bal voor. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 1:0

6e minuut.
Orczykowski kopt de bal weg. Binescu heeft problemen om de bal te vangen. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Yankov is nu in balbezit. Yankov passt de bal met de wreef. Doncu speelt de bal door. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Noormaa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moczulski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doncu neemt de hoekschop. Osajda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Berent rent richting de bal. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 2:0

14e minuut.
Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio passt de bal in één keer door. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Osajda schiet op doel. Zdrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doncu geeft een hoge lob. Osajda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 3:0

18e minuut.
Noormaa kopt de bal weg. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 4:0

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amâncio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noormaa kan de bal niet met de borst controleren. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Noormaa is nu in balbezit. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 5:0

23e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 6:0

27e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Berent heeft problemen om de bal te vangen. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Zdrzałek bokst de bal weg.

37e minuut.
Moczulski geeft de bal voor. Doncu kopt de bal weg. Binescu rent richting de bal. Binescu geeft een lange en hoge pass. Osajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu rent richting de bal. Doncu speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kaloutas geeft een lange en hoge pass. Noormaa kopt de bal weg. Osajda controleert de bal met de borst. Osajda draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 24%, SK Vale 76%.
Fc Mimik - SK Vale 7:0

46e minuut.
Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa speelt de bal door. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 8:0

47e minuut.
Moczulski rent richting de bal. Moczulski passt de bal met de wreef. Daar is Berent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio rent richting de bal. Amâncio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu geeft de bal voor. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 9:0

52e minuut.
Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Binescu speelt de bal door. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 10:0

54e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 11:0

56e minuut.
Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noormaa de bal. Noormaa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moczulski de bal onder controle te krijgen. Zdrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdrzałek met een sublieme pass. Binescu rent richting de bal. Binescu geeft een lange en hoge pass. Osajda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zdrzałek trapt de bal weg van het doel. Binescu met een sublieme pass. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berent rent richting de bal. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Osajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Zdrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Noormaa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 12:0

61e minuut.
Lichograj met een sublieme pass. Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Zdrzałek bokst de bal weg. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel. Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 13:0

63e minuut.
Salbert speelt de bal door. Moczulski heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa is nu in balbezit. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amâncio neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichograj is nu in balbezit. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kaloutas geeft een hoge lob. Kotwicz is nu in balbezit. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio geeft een hoge lob. Noormaa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Suchoń rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Binescu de bal. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Noormaa de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 14:0

75e minuut.
Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda passt de bal met de wreef. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 15:0

79e minuut.
Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal in één keer door. Orczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Zdrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Suchoń de bal. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. Zdrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 16:0

81e minuut.
Kożuchowski speelt de bal door. Lichograj rent richting de bal. Almendarez speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Amâncio heeft problemen om de bal te vangen. Amâncio geeft een hoge lob. Doncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Noormaa de bal. Noormaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - SK Vale 17:0

84e minuut.
Osajda passt de bal in één keer door. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Suchoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu is nu in balbezit. Binescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kaloutas is nu in balbezit. Kaloutas geeft een hoge lob. Almendarez kopt de bal weg. Osajda rent richting de bal. Osajda probeert naar een medespeler te passen. Zdrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 11%, SK Vale 89%.
Fc Mimik - SK Vale 17:0