Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Komandosi
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


2e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 1:0

5e minuut.
Mureşanu speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal zonder na te denken. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ... Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wysokiński passt de bal met de wreef. Lampart is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fornal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kruszewski geeft een hoge lob. Inworp. Eisenknappl met de inworp. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała onderschept slim de pass. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dávila draait met de bal, schiet en ... Kruszewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eisenknappl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tułodziecki rent richting de bal. Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 2:0

34e minuut.
Prekop passt de bal zonder na te denken. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 3:0

35e minuut.
Piwnicki met een sublieme pass. Kwast heeft problemen om de bal te vangen. Dávila onderschept slim de pass. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 4:0

36e minuut.
Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekop onderschept slim de pass. Prekop probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 5:0

43e minuut.
Skubała geeft een lange en hoge pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 17%, Komandosi 83%.
FC Zbrosławice - Komandosi 5:0

46e minuut.
Lampart probeert naar een medespeler te passen. Szczypkowski rent richting de bal. Szczypkowski passt de bal zonder na te denken. Mureşanu kan de bal niet met de borst controleren. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Darvas met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal zonder na te denken. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal zonder na te denken. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 6:0

55e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Prekop verovert de bal door een tackle van achteren. Prekop geeft de bal voor. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Eisenknappl geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szczypkowski de bal onder controle te krijgen. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skubała is nu in balbezit. Skubała passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 7:0

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darvas zal de hoekschop nemen. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu schiet op doel. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 8:0

63e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Mureşanu probeert de bal met de borst te controleren. Mureşanu met een sublieme pass. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wilke trapt de bal weg. Mureşanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Żurański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prekop probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu rent richting de bal. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prekop passt de bal in één keer door. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Wilke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 9:0

74e minuut.
Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 10:0

79e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Fornal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Komandosi 11:0

79e minuut.
Kwast probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piwnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fornal geeft de bal voor. Inworp. Darvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 16%, Komandosi 84%.
FC Zbrosławice - Komandosi 11:0