Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Szczecin 2 INFERNAL DRAKES
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Leier speelt de bal door. Daar is Panasewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rejmer kopt de bal weg. Pilarz kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kacprzak. Kacprzak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kordiaczyński is nu in balbezit. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski maakt een afschuwelijke overtreding. Ciapulewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciapulewicz kan niet meer verder spelen. Seta komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Judek rent richting de bal. Szamotulski rent richting de bal. Met opzet legt Judek zijn tegenspeler op de grond. Judek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Szamotulski probeert de bal met de borst te controleren. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta onderschept slim de pass. Seta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin 2 50%, INFERNAL DRAKES 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin 2 - INFERNAL DRAKES 0:0

48e minuut.
Szamotulski geeft een hoge lob. Jańczyk rent richting de bal. Polski maakt een afschuwelijke overtreding. Polski krijgt een gele kaart. Jańczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seta komt bij de bal en schiet. Smołkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin 2 - INFERNAL DRAKES 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Judek de bal. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk onderschept slim de pass. Gerszberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Jędrysik de bal. Pilarz rent richting de bal. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo rent richting de bal. Pilarz rent richting de bal. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Szczecin 2 - INFERNAL DRAKES 1:1

87e minuut.
Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz is nu in balbezit. Panasewicz is nu in balbezit. Pilarz onderschept slim de pass. Pilarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin 2 49%, INFERNAL DRAKES 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin 2 - INFERNAL DRAKES 1:1