Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: TheTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2778
TheTeam Arka Poznań
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sobkowicz passt de bal in één keer door. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota speelt de bal door. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TheTeam - Arka Poznań 1:0

23e minuut.
Bandach rent richting de bal. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki is nu in balbezit. Bondar verovert de bal door een tackle van achteren. Bondar draait met de bal, schiet en ... Ochojski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mlekota met de inworp. Bandach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz geeft een hoge lob. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar onderschept slim de pass. Bondar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Suchecki rent richting de bal. Suchecki passt de bal zonder na te denken. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Bandach is nu in balbezit. Bandach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Delura passt de bal in één keer door. Pruchnicki is nu in balbezit. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheTeam 49%, Arka Poznań 51%.
TheTeam - Arka Poznań 1:0

46e minuut.
Szawan heeft problemen om de bal te vangen. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach is nu in balbezit. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheTeam - Arka Poznań 2:0

50e minuut.
Sobkowicz speelt de bal door. Bondar rent richting de bal. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar onderschept slim de pass. Bondar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pruchnicki is nu in balbezit. Kazimierowicz is nu in balbezit. Pruchnicki begaat een overtreding. Kazimierowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz rent richting de bal. Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruchnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szawan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzior met de inworp. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheTeam 48%, Arka Poznań 52%.
TheTeam - Arka Poznań 2:0