Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OSTROWINA KokaninTeam
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sylwester rent richting de bal. Sylwester haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Głodowski de bal onder controle te krijgen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - KokaninTeam 1:0

4e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Babiak onderschept slim de pass. Babiak speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Zwierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz met een sublieme pass. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS OSTROWINA - KokaninTeam 1:1

32e minuut.
Konowalczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słaby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... Zwierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Zwierz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - KokaninTeam 1:2

37e minuut.
Konowalczyk is nu in balbezit. Przybylski onderschept slim de pass. Przybylski passt de bal met de wreef. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - KokaninTeam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OSTROWINA 51%, KokaninTeam 49%.
KS OSTROWINA - KokaninTeam 1:3

64e minuut.
Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz is nu in balbezit. Szalewicz rent richting de bal. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Zwierz bokst de bal weg. Zwierz probeert naar een medespeler te passen. Telichowski kopt de bal weg. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Babiak rent richting de bal. Telichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Antolak speelt de bal door. Klungelig pakt Zagórny de bal. Zagórny geeft de bal voor. Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OSTROWINA - KokaninTeam 2:3

85e minuut.
Chudzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester verovert de bal door een tackle van achteren. Sylwester geeft de bal voor. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak schiet op doel. Ronkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Głodowski geeft een lange en hoge pass. Słaby kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kitowicz de bal onder controle te krijgen. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OSTROWINA 64%, KokaninTeam 36%.
KS OSTROWINA - KokaninTeam 2:3