Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polanica WKS Polonia Kiełcz
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża passt de bal zonder na te denken. Daar is Marciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciszewski schiet op doel. Drabik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Helak speelt de bal door. Borysowiec rent richting de bal. Borysowiec passt de bal met de wreef. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał draait met de bal, schiet en ... Borysowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szary probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 0:1

30e minuut.
Marszał is nu in balbezit. Miąskiewicz begaat een overtreding. Marszał raakt geblesseerd tijdens het duel. Setcki met een snel genomen vrije trap. Marszał is nu in balbezit. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Szary werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 0:2

35e minuut.
Banaszewski passt de bal in één keer door. Miąskiewicz is nu in balbezit. Marszał onderschept slim de pass. Marszał schiet op doel. Szary probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 0:3

39e minuut.
Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setcki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Setcki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marszał maakt een snoekduik en kopt de bal. Szary verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domagalski. Drabik raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbacz met een snel genomen vrije trap. Miąskiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Charzyński geeft een hoge lob. Banaszewski is nu in balbezit. Dąbiewicz begaat een overtreding. Dąbiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 50%, WKS Polonia Kiełcz 50%.
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 0:3

51e minuut.
Helak rent richting de bal. Szarpak geeft een hoge lob. Domagalski kopt de bal weg. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 1:3

53e minuut.
Helak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lodyga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 33%, WKS Polonia Kiełcz 67%.
FC Polanica - WKS Polonia Kiełcz 1:3