Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Kalinowiec FC Bemowo
352_kikokar Tactiek 442
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko probeert naar een medespeler te passen. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Teśmian trapt de bal weg. Režko met een sublieme pass. Łącki heeft problemen om de bal te vangen. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wierzycki heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan met een sublieme pass. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Teśmian trapt de bal weg van het doel. Režko kopt de bal weg. Klungelig pakt Łącki de bal. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 1:0

23e minuut.
Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyriakoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 2:0

26e minuut.
Wyhowski geeft de bal voor. Walęcki kan de bal niet met de borst controleren. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Mirumyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kyriakoudis kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 3:0

30e minuut.
Mirumyan passt de bal zonder na te denken. Režko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kyriakoudis de bal. Kyriakoudis schiet op doel. Teśmian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 4:0

36e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal in één keer door. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis met een sublieme pass. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gałan is nu in balbezit. Popara onderschept slim de pass. Popara geeft een lange en hoge pass. Režko speelt de bal door. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 5:0

41e minuut.
Režko rent richting de bal. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko met een sublieme pass. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Adışanlı onderschept slim de pass. Adışanlı met een sublieme pass. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis schiet op doel. Teśmian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 6:0

44e minuut.
Mirumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mirumyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obłoczyński de bal. Mirumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mirumyan schiet op doel. Teśmian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis schiet op doel. De bal raakt de paal. Teśmian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 15%, FC Bemowo 85%.
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 6:0

58e minuut.
Borimirov met een snelle inworp. Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki begaat een overtreding. Wierzycki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Teśmian neemt vlug de vrije trap. Popara kopt de bal weg. Mirumyan rent richting de bal. Režko rent richting de bal. Režko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Borimirov met een sublieme pass. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirumyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Borimirov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 7:0

64e minuut.
Gałan speelt de bal door. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Borimirov probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Borimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara probeert naar een medespeler te passen. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 8:0

70e minuut.
Popara geeft een hoge lob. Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı geeft een hoge lob. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Teśmian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Mirumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 9:0

73e minuut.
Popara passt de bal met de wreef. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Teśmian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Grudziński kopt de bal weg. Borimirov rent richting de bal. Režko met een sublieme pass. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adışanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Režko geeft een hoge lob. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis schiet op doel. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 10:0

79e minuut.
Kyriakoudis speelt de bal door. Režko speelt de bal door. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 11:0

84e minuut.
Walęcki geeft een lange en hoge pass. Borimirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirumyan de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 12:0

86e minuut.
Popara passt de bal met de wreef. Režko rent richting de bal. Režko passt de bal in één keer door. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Režko kopt de bal weg. Popara speelt de bal door. Klungelig pakt Mirumyan de bal. Mirumyan schiet op doel. Wyhowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfaro neemt de hoekschop. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Wyhowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teśmian met een sublieme pass. Klungelig pakt Borimirov de bal. Borimirov speelt de bal door. Mirumyan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 13%, FC Bemowo 87%.
Błękitni Kalinowiec - FC Bemowo 12:0