Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Koguty Starter Legion
Kogiego Tactiek 5*3*2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.9 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen formidable


3e minuut.
Sawala rent richting de bal. Sawala speelt de bal door. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber schiet op doel. Gorzała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Daar is Majchrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş geeft de bal voor. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Salmetvuori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Starter Legion 0:1

21e minuut.
Ferreira geeft een lange en hoge pass. Czułada kopt de bal weg. Klungelig pakt Majchrzak de bal. Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Sieber haalt uit met een fantastische trap. Gorzała bokst de bal weg.

24e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Baraj probeert de bal aan de voet te houden. Paquet rent richting de bal. Baraj onderschept slim de pass. Baraj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero passt de bal zonder na te denken. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Farjaszewski speelt de bal door. Birkić is nu in balbezit. Birkić geeft de bal voor. Sieber probeert de bal met de borst te controleren. Sieber haalt uit met een fantastische trap. Gorzała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sieber is nu in balbezit. Majchrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Majchrzak speelt de bal door. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baraj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baquero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baraj springt en kopt de bal. Salmetvuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farjaszewski rent richting de bal. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 53%, Starter Legion 47%.
ZKS Koguty - Starter Legion 0:1

46e minuut.
Sawala passt de bal in één keer door. Birkić is nu in balbezit. Birkić passt de bal in één keer door. Sieber rent richting de bal. Sieber haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Koguty - Starter Legion 1:1

52e minuut.
Gorzała trapt de bal weg. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero met een sublieme pass. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ... Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sawala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferreira de bal. Sieber rent richting de bal. Sieber draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Profiş de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rocha onderschept slim de pass. Rocha met een sublieme pass. Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Baraj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czułada. Baraj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majchrzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babayev maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmetvuori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Starter Legion 1:2

72e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador met een sublieme pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş onderschept slim de pass. Profiş geeft een hoge lob. Baraj rent richting de bal. Baraj draait met de bal, schiet en ... Salmetvuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Starter Legion 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 49%, Starter Legion 51%.
ZKS Koguty - Starter Legion 1:3