Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Koguty Next Level
Kogiego Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 23.7
solid Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Paquet is nu in balbezit. Paquet met een sublieme pass. Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Figielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Sawala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala speelt de bal door. Klungelig pakt Sieber de bal. Sieber schiet op doel. Figielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wijas rent richting de bal. Sawala onderschept slim de pass. Sawala probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figielski trapt de bal weg. Kluszczyński kopt de bal weg. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber draait met de bal, schiet en ... Figielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Paquet passt de bal zonder na te denken. Birkić is nu in balbezit. Birkić passt de bal in één keer door. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Figielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ryszawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 1:0

21e minuut.
Sieber probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala met een sublieme pass. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sapieha heeft problemen om de bal te vangen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala speelt de bal door. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Figielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sieber rent richting de bal. Sieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 2:0

28e minuut.
Odrowąż met een sublieme pass. Paquet rent richting de bal. Paquet speelt de bal door. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 3:0

34e minuut.
Birkić probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Sieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 4:0

36e minuut.
Rocha speelt de bal door. Birkić is nu in balbezit. Birkić passt de bal met de wreef. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 30%, Next Level 70%.
ZKS Koguty - Next Level 5:0

46e minuut.
Birkić speelt de bal door. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber is nu in balbezit. Sieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 6:0

51e minuut.
Paquet probeert naar een medespeler te passen. Sawala geeft een hoge lob. Birkić kan de bal niet met de borst controleren. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sawala rent richting de bal. Sawala geeft de bal voor. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stono de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Paquet speelt de bal door. Birkić met een sublieme pass. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Figielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Next Level 7:0

83e minuut.
Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala speelt de bal door. Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Ryszawa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Czułada geeft de bal voor. Kluszczyński is nu in balbezit. Birkić maakt een afschuwelijke overtreding. Birkić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 18%, Next Level 82%.
ZKS Koguty - Next Level 7:0