Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion Dupa Japa
5*3*2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 17.6
formidable Schieten poor
solid Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Baraj rent richting de bal. Baraj probeert naar een medespeler te passen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev draait met de bal, schiet en ... Grabarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 1:0

6e minuut.
Pniewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brocador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero geeft de bal voor. Baraj krijgt zijn hoofd ertegen. Grabarek bokst de bal weg. Babayev is nu in balbezit. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 2:0

7e minuut.
Baraj passt de bal in één keer door. Ferreira geeft de bal voor. Baraj heeft problemen om de bal te vangen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 3:0

8e minuut.
Baraj passt de bal zonder na te denken. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Szandarowski rent richting de bal. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 4:0

11e minuut.
Wurszt rent richting de bal. Manin onderschept slim de pass. Manin passt de bal met de wreef. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 5:0

15e minuut.
Manin probeert de bal met de borst te controleren. Manin geeft een lange en hoge pass. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev is nu in balbezit. Babayev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 6:0

17e minuut.
Manin rent richting de bal. Manin geeft een lange en hoge pass. Wurszt heeft problemen om de bal te vangen. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal met de wreef. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin geeft een lange en hoge pass. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manin neemt de hoekschop. Baraj springt en kopt de bal. Grabarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pniewski kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wurszt verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manin met de inworp. Baraj rent richting de bal. Baraj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grabarek met een harde bal richting middenveld. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero met een sublieme pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Grabarek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brocador neemt de hoekschop. Baraj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Majchrzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baraj de bal. Baraj passt de bal in één keer door. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Grabarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 7:0

35e minuut.
Manin kopt de bal weg. Baraj is nu in balbezit. Baraj probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Drewniak met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 8:0

45e minuut.
Brocador geeft de bal voor. Baraj is nu in balbezit. Baraj schiet op doel. Kembrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 20%, Dupa Japa 80%.
Starter Legion - Dupa Japa 9:0

46e minuut.
Baraj passt de bal zonder na te denken. Baquero met een sublieme pass. Brocador rent richting de bal. Brocador geeft een hoge lob. Babayev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Brocador geeft een lange en hoge pass. Pniewski probeert de bal met de borst te controleren. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grabarek met een sublieme pass. Brocador kopt de bal weg. Baraj heeft problemen om de bal te vangen. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 10:0

51e minuut.
Baquero onderschept slim de pass. Brocador geeft een lange en hoge pass. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Grabarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wurszt kopt de bal weg. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft de bal voor. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 11:0

56e minuut.
Uykucu geeft de bal voor. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Brocador rent richting de bal. Brocador geeft een lange en hoge pass. Baraj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brocador probeert naar een medespeler te passen. Baraj is nu in balbezit. Baraj passt de bal met de wreef. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Majchrzak is nu in balbezit. Majchrzak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. Brocador is nu in balbezit. Brocador geeft een lange en hoge pass. Grabarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Manin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babayev de bal. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 12:0

67e minuut.
Pniewski kopt de bal weg. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj speelt de bal door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 13:0

70e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador onderschept slim de pass. Brocador met een sublieme pass. Baquero geeft een lange en hoge pass. Grabarek bokst de bal weg. Kembrowski kopt de bal weg. Manin is nu in balbezit. Manin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grabarek trapt de bal weg van het doel. Kononowicz kopt de bal weg. Daar is Uykucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siarkowski onderschept slim de pass. Siarkowski draait met de bal, schiet en ... Gorzała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pniewski kopt de bal weg. Manin is nu in balbezit. Manin geeft een lange en hoge pass. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 14:0

84e minuut.
Baraj is nu in balbezit. Babayev is nu in balbezit. Baraj is nu in balbezit. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wurszt heeft problemen om de bal te vangen. Manin verovert de bal door een tackle van achteren. Manin passt de bal zonder na te denken. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarosa komt het veld opgelopen. Żebryk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pniewski de bal. Brocador is nu in balbezit. Brocador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Babayev rent richting de bal. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj passt de bal in één keer door. Brocador is nu in balbezit. Brocador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dupa Japa 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 27%, Dupa Japa 73%.
Starter Legion - Dupa Japa 15:0