Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pajacykowo Ks Marlen
343 Tactiek 523
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dağdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Dağdeviren met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft een hoge lob. Luchian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wiesiołowski geeft de bal voor. Dağdeviren kopt de bal weg. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias rent richting de bal. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Altıntekin rent richting de bal. Nicoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoń speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zawidowski trapt de bal weg. Iglesias kopt de bal weg. Filipiak heeft problemen om de bal te vangen. Luchian rent richting de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:1

34e minuut.
Brzeszczyński is nu in balbezit. Brzeszczyński passt de bal in één keer door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... Zawidowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:2

35e minuut.
Dağdeviren geeft de bal voor. Luchian is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mnich ... Strafschop! Luchian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luchian neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:3

36e minuut.
Mnich speelt de bal door. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren passt de bal in één keer door. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kusak kopt de bal weg. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parol rent richting de bal. Luchian onderschept slim de pass. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Iglesias geeft de bal voor. Perez kopt de bal weg. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:4

45e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian passt de bal met de wreef. Kusak is nu in balbezit. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pajacykowo 79%, Ks Marlen 21%.
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:4

51e minuut.
Doeltrap. Zawidowski trapt de bal weg. Kusak kopt de bal weg. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Luchian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıntekin rent richting de bal. Altıntekin geeft de bal voor. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:5

57e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Luchian rent richting de bal. Mnich maakt een afschuwelijke overtreding. Mnich krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kusak met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal met de wreef. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Filipiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wiesiołowski met de inworp. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Babiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parol kan de bal niet met de borst controleren. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:6

65e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Dağdeviren met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dağdeviren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luchian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:7

66e minuut.
Kliś probeert naar een medespeler te passen. Marek heeft problemen om de bal te vangen. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:8

67e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian onderschept slim de pass. Luchian passt de bal in één keer door. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Marek de bal. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Dağdeviren met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wiesiołowski onderschept slim de pass. Wiesiołowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Zawidowski trapt de bal weg van het doel. Kusak kopt de bal weg. Luchian is nu in balbezit. Luchian schiet op doel. Zawidowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:9

79e minuut.
Nicoń is nu in balbezit. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian passt de bal met de wreef. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel. Zawidowski bokst de bal weg. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pajacykowo 71%, Ks Marlen 29%.
FC Pajacykowo - Ks Marlen 0:10