Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSO Dubeltówki Mokry w Natalce
Normal Tactiek Kocham Natalke
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
19.5 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Fröberg rent richting de bal. Fröberg geeft een lange en hoge pass. Qvarnström kopt de bal weg. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:1

10e minuut.
Fröberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fröberg passt de bal zonder na te denken. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:2

22e minuut.
Fröberg rent richting de bal. Fröberg passt de bal met de wreef. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:3

24e minuut.
Kentsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström passt de bal in één keer door. Ask is nu in balbezit. Ask haalt uit met een fantastische trap. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Corneliusson is nu in balbezit. Baj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corneliusson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ganach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:4

38e minuut.
Machnicki passt de bal met de wreef. Kentsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson geeft een hoge lob. Ganach is nu in balbezit. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fröberg passt de bal zonder na te denken. Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström onderschept slim de pass. Qvarnström geeft een hoge lob. Ganach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:5

45e minuut.
Krusiński met een sublieme pass. Ganach rent richting de bal. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach is nu in balbezit. Ganach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:6

45e minuut.
Syroka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 78%, Mokry w Natalce 22%.
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:6

51e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft een hoge lob. Corneliusson probeert naar een medespeler te passen. Ganach is nu in balbezit. Ganach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Filczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qvarnström met een snelle inworp. Ask rent richting de bal. Ask geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kentsson rent richting de bal. Kentsson geeft de bal voor. Ganach kopt de bal weg. Ask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:7

66e minuut.
Qvarnström geeft de bal voor. Corneliusson rent richting de bal. Corneliusson speelt de bal door. Ganach rent richting de bal. Ganach draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Machnicki is nu in balbezit. Kłaczkowski is nu in balbezit. Machnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Ganach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Machnicki geeft een hoge lob. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Corneliusson probeert naar een medespeler te passen. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fröberg passt de bal met de wreef. Corneliusson rent richting de bal. Corneliusson geeft een hoge lob. Daar is Qvarnström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qvarnström geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qvarnström neemt de hoekschop. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:8

83e minuut.
Machnicki speelt de bal door. Ganach rent richting de bal. Ganach passt de bal met de wreef. Daar is Ask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ask haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:9

84e minuut.
Corneliusson met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitek de bal. Fröberg speelt de bal door. Ask rent richting de bal. Ask draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Corneliusson geeft een hoge lob. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel. Ask probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg onderschept slim de pass. Fröberg met een sublieme pass. Ganach is nu in balbezit. Ganach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 77%, Mokry w Natalce 23%.
FSO Dubeltówki - Mokry w Natalce 0:10