Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suicide Commando Rybie Niebo
2-2-2-2-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pascoalino rent richting de bal. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Índio is nu in balbezit. Índio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Fontova is nu in balbezit. Fontova passt de bal met de wreef. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cocchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocchia raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocchia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kantanista kan de bal niet met de borst controleren. Índio onderschept slim de pass. Índio haalt uit met een fantastische trap. Kocikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Polnar met een sublieme pass. Ciemski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cocchia. Cocchia krijgt een gele kaart. Ciemski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciemski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio draait met de bal, schiet en ... Mrowiński probeert de bal aan de voet te houden. Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova draait met de bal, schiet en ... Kocikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cocchia passt de bal zonder na te denken. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud met een sublieme pass. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden speelt de bal door. Kocikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kantanista verovert de bal door een tackle van achteren. Kantanista geeft een lange en hoge pass. Scheller is nu in balbezit. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher haalt uit met een fantastische trap. Krzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Madziek passt de bal met de wreef. Índio is nu in balbezit. Stafiera rent richting de bal. Índio onderschept slim de pass. Índio haalt uit met een fantastische trap. Kocikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide Commando 37%, Rybie Niebo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suicide Commando - Rybie Niebo 0:0

53e minuut.
Kantanista is nu in balbezit. Kantanista passt de bal zonder na te denken. Madziek heeft problemen om de bal te vangen. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahmud. Mahmud krijgt een gele kaart. Polnar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stafiera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Krzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio passt de bal zonder na te denken. Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova draait met de bal, schiet en ... Kocikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suicide Commando - Rybie Niebo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suicide Commando 20%, Rybie Niebo 80%.
Suicide Commando - Rybie Niebo 1:0