Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foki Opole Pexo team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Czwakiel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nahajło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazanowski geeft een lange en hoge pass. Milewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Borysewicz probeert naar een medespeler te passen. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz speelt de bal door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - Pexo team 1:0

34e minuut.
Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foki Opole - Pexo team 1:1

35e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz passt de bal zonder na te denken. Kazanowski met een sublieme pass. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Czwakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwakiel geeft de bal voor. Inworp. Nahajło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazanowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 55%, Pexo team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foki Opole - Pexo team 1:1

53e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Wojtczak onderschept slim de pass. Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Piłsudski rent richting de bal. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stosik de bal. Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Smochowicki geeft de bal voor. Inworp. Podżorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski geeft een hoge lob. Morka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 59%, Pexo team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foki Opole - Pexo team 1:1