Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miners Hindenburg RKS RZESZÓW
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chęciński probeert naar een medespeler te passen. Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel passt de bal in één keer door. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Groncik verovert de bal door een tackle van achteren. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel met een sublieme pass. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer schiet op doel. Wasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Krykwiński rent richting de bal. Pliszka onderschept slim de pass. Felczak onderschept slim de pass. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - RKS RZESZÓW 0:1

33e minuut.
Bronkowski speelt de bal door. Krykwiński rent richting de bal. Murarczyk is nu in balbezit. Krykwiński onderschept slim de pass. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Chwalibogowski geeft een lange en hoge pass. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 58%, RKS RZESZÓW 42%.
Miners Hindenburg - RKS RZESZÓW 0:1

49e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Felczak geeft een lange en hoge pass. Pliszka onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bronkowski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Wichowski speelt de bal door. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś passt de bal zonder na te denken. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - RKS RZESZÓW 0:2

88e minuut.
Chwalibogowski passt de bal in één keer door. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 55%, RKS RZESZÓW 45%.
Miners Hindenburg - RKS RZESZÓW 0:2